Фототапет Планински водопади

Флис - Канаваца
Продуктов код wall0001
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 14 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Борислав Трънков

Благодаря!!! Чудесна изработка, отношение към клиента и професионализъм. Пак бих поръчал техни продукти.????❤️

Елена Пенева

Много съм доволна, не само от изработката и крайните продукти, но и от отношението и коректността! Благодаря от сърце!

Mina Kartova

Чудесни продукти, супер качество, много бързи и любезни! Препоръчвам

Павлина Тасева

Коректни във всяко отношение - бързо изпълнение на поръчката, прекрасна изработка и бърза доставка! Браво!

Katherine Yaneva

Бързо и любезно обслужване. Качествена изработка, определено препоръчвам

Елина Телбийска

Благодаря ви за прекрасните календари,отлично качество,цена и обслужване!!!

Rossi Ivanova

Току що взех пратката. Календарите са изработени професионално, както работните, така и джобните. Отделно получих подарък два ключодържателя. Изключително много съм доволна! Огромни благодарности за страхотно свършената работа и най-вече за скоростната доставка! С удоволствие ще поръчвам бъдещи спомени само от art-gift.net! Сигурна съм, че сте зарадвали много други семейства, така както моето в навечерието на Коледа. Пожелавам весели празници на целия ви екип и отново благодаря!!

Ina Todorova

Страхотни коледни календари за 2020г., професионално изработка, професионализъм и качество, препоръчвам продуктите ви :) Весели празници :* :* :*

Емилия Начева

Страхотни календари, много ми харесаха и джобните календарчета и ключодържателите. Благодаря за професионализма :)

Жюлиета Йорданова

Календарите са супер, с добро качество!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Планински водопади?

Тапетът Планински водопади представлява величествен пейзаж от природата. Онлайн магазинът Art-Gift.net предлага фототапет с планински водопади, които се изливат в голяма река. Тази изображение пренася зрителя в мирната обстановка на гора, където планините се издигат във висината, докато техните върхове се загубват в облаците.

Водопадите, които се пречупват в слънчевите лъчи, придават динамичност и живост на целия сценарий. Гората се откроява със своята гъстота и разнообразие от зелени оттенъци, което създава усещане за прилив на живот и енергия. В съчетание със синьото на небето и белите облаци, които се носят над пейзажа, тапетът придобива свежест и спокойствие.

Цветовата палитра на тапета включва зелени, сини и кафяви нюанси. Зеленото предава същността на растителния свят и непреходната красота на природата, синьото символизира безкрайността на небето и водата, докато кафявите оттенъци отразяват земята и природната почва.

Този фототапет е идеален за дневна стая, където можете да се потопите в хармонията на природата и да създадете атмосфера на спокойствие и изобилие. Вълнуващият пейзаж ви позволява да избягате от ежедневието и да се наслаждавате на красотата и величието на природата директно във вашия дом.

Този тапет ще ви вдъхнови и ще ви помогне да създадете уютна и релаксираща обстановка, където можете да се отпуснете и да се насладите на красотата на природата, без да напускате комфорта на своя дом.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този фототапет с пейзаж е подходящ за различни интериори и помещения. Благодарение на своята живописна природа и спокойна атмосфера, той е идеален за дневни стаи, спални, работни кабинети или дори за ресторанти или хотели. Тапетът ще внесе природна свежест и хармония във всяко пространство и ще създаде уютна обстановка за релакс и наслаждение на природната красота през цялата година.

Цена:
38 00 лв