Фототапет Планински изглед с лодки

Флис - Канаваца
Продуктов код wall98635
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 17 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Борислав Трънков

Благодаря!!! Чудесна изработка, отношение към клиента и професионализъм. Пак бих поръчал техни продукти.????❤️

Mina Kartova

Чудесни продукти, супер качество, много бързи и любезни! Препоръчвам

Radoslava Arsenova - Yordanova

Препоръчвам! Изключително качествена изработка, бърза доставка, коректно отношение,запомнящи се подаръци!

Иван Иванов

Много коректни и много бърза доставка !

Атанас Илиев

Уникални са. Силно препоръчвам

П Стоянова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Йолина Николова

Много благодаря за топлото отношение и бързата изработка

Ивелина Георгиева

Страхотни професионалисти!Надминахте очакванията ми .Всичко е точно както го поръчах.Благодаря ви от сърце за перфектната и бърза изработка както и за коректното и мило обслужване. -

Petq Valerieva

Бързи и коректни ! Благодаря за календаръците и подаръците, станали са супер !

Поля Якова

Много благодаря, получихме си календарите. Страхотни са станали! Много съм доволна!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Планински изглед с лодки?

Тапетът Планински изглед с лодки представлява впечатляващ планински пейзаж, който носи усещане за спокойствие и хармония. В центъра на композицията се намира красиво езеро, отразяващо сивото небе и високите скалисти планини. Езерото е оживено от прекрасни цветни лодки, които плават по водата. Жълтите и червените лодки създават ярък контраст с природните нюанси и добавят весело настроение на сивия фон на езерото.

Тапетът включва и един дървен мост, който простира над водата. Този мост придава още по-мистериозно излъчване на сцената и позволява на зрителя да се наслаждава на красивата гледка. Около моста стоят лодките, което придава усещане за спокойствие и приятна атмосфера.

Планинската гора, която обгръща езерото и планините, е изпълнена с вековни борови дървета. Зелените оттенъци на гората предизвикват усещане за свежест и жизненост, а кафявите нюанси добавят топлина и уют към цялостната атмосфера на тапета.

Тапетът е перфектен избор за хола или дневната, където може да се наслаждавате на прекрасната природа и да създадете уютно и спокойно пространство. Неговата изчистена цветова палитра от сиво, зелено и кафяво подчертава естетиката на планинския пейзаж и му придава неповторима красота. Този тапет може да се превърне в центърът на вниманието и да създаде усещане за спокойствие и наслада във вашия дом.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет за хол е подходящ за различни декори и стилове. Със своите красиви планински пейзажи и цветни лодки в езерото, той ще добави атмосфера на спокойствие и природна красота във всяка стая. Неговите нюанси от сиво, зелено и кафяво се съчетават хармонично и могат да се допълнят с мебели и декорации в различни стилове, създавайки уютно и приятно пространство за релаксация и наслаждение на природата.

 

Цена:
38 00 лв