Фототапет - Планински каньон

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-107
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален Фототапет – Планински каньон, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 22 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Фати Амзова

Благодаря за невероятните чашки с снимки ????

Сиска Ночева

Много съм доволна! Календарите са страхотни, изработката е добра и получих подаръци в бонус! Бързи и коректни!

PeTia Geneva

за втора година взимаме календари страхотни ! Бърза и точни при изпълнение на поръчката!

Бистра Николова

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим! -

Ивалена Вълчева-Георгиева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Polina Georgieva

Благодаря за бързата доставка и красивата изработка :)

Galya Ivanova

Коректни! Добро отношение и бърза доставка! Препоръчвам!

Елена Димитрова

Получих поръчката си и подаръците си! Много съм доволна! Благодаря

Марияна Костова

Благодаря за прекрасните календари и чудесните подаръци към тях ! Препоръчвам на всички вашите услуги заслужено ....качествено ,бързо и коректно обслужване! Прекрасни те ! Още веднъж Благодаря на целия ви екип <3

Валерия Гешева

Изключително бързи и коректни :) Благодарим ви за хубавото боди
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Планински каньон?

Тапетът Планински каньон представлява красив и живописен планински пейзаж, който ще придаде спокойствие и хармония на вашия хол или дневна стая. Той изобразява високи скалисти планини, които се издигат във висината, създавайки впечатляваща и внушителна картина. Скалите са изразителни и с дива красота, като техните текстури и контури създават усещане за мощ и сила.

В подножието на планините се простира красива иглолистна гора, която добавя свежест и живост на сцената. Дърветата са зелени и изпълнени с живот, създавайки плътен покрив от листва, който прелива в различни оттенъци на зелено. Гората е място на покой и уединение, където можете да се потопите в природата и да се насладите на тишината.

Пред гората се разпростира спокойно езерце, което се отразява меко и спокойно на повърхността му. Това създава изключително усещане за хармония и равновесие. Езерцето може да се появи в различни оттенъци на синьото, което добавя допълнително усещане за свежест и спокойствие.

В небето над пейзажа се наблюдават бели облачета, които плуват нежно и безгрижно. Те допълват картината и придават лекота и въздушност на цялостното усещане.

Цветовете на тапета са основно зелени, сини и кафяви, които съчетават естествени и земни тонове. Тези цветове са свързани с природата и създават усещане за спокойствие и баланс.

Тапетът с планински пейзаж е подходящ за хол или дневна стая, тъй като той ще добави естетика и атмосфера на природата в интериора. Създавайки визуална дълбочина и покой, тапетът ще ви позволи да се отпуснете и насладите на красотата на природата директно от вашия дом.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапет с планински пейзаж, подходящ не само за хол или дневна стая, но и за други помещения в дома. Можете да го използвате в спалнята, за да създадете уютна и спокойна обстановка, която ще ви помогне да се отпуснете и постигнете по-добър сън. Също така, можете да го приложите в кабинета си, където ще ви вдъхновява и стимулира креативността и концентрацията. Тапетът с планински пейзаж е възможност да пренесете природата в различни части на вашия дом и да създадете специална атмосфера във всяко помещение.

Още продукти
Цена:
38 00 лв