Планински пейзажен фототапет - Красота на природата във вашата домакинство | Фото Тапети

Фототапет планинско езеро

Флис - Канаваца
Продуктов код wall33
Колекция Art Gift Decor
5.00
778

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 21 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Иван Иванов

Много коректни и много бърза доставка !

Благовес

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Ивелина Георгиева

Изключително коректни! Благодаря!

Ivanka Ivanova

Календалике, както обикно са перфектни. Благодаря Ви От ❤

Йоана Пеева

Много коректни. Обработиха и изпратиха поръчката много бързо, а бодито е чудесно - хубава материя и си отговаря на размера.

Elmira Raifova

Добро качество и бързо обслужване. Имах специални изисквания, които бяха изпълнени без забележка! Благодаря :)

Inka Serafimowa

получихме нашите календари и сме очаровани уникални са благодарим ви

Поля Якова

Много благодаря, получихме си календарите. Страхотни са станали! Много съм доволна!

Nina Metodieva

И ние получихме нашата поръчка.Много бързо и коректно обслужване.Календарите са страхотни!!!

Vanya Tasheva

Благодаря за коректността! Доволна съм от поръчката си �
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапетът Планинско езеро?

Този фототапет с пейзаж на планинско езеро представлява красив пейзаж, който изглежда като рисунка с маслени бои. Той е идеален избор за спалня, хол или всекидневна стая. Цветовете в тапета включват нюанси на бежово, сиво и зелено, които създават хармонична атмосфера в помещението.

Пейзажът представлява великолепна планинска сцена, където езерото заема централна позиция. Покрай него се простира гора от зелени дървета, които преливат от тъмно сиво и бежово до свежо зелено. В далечината може да се видят високи планински върхове, които се издигат над хоризонта и се сливат с небесното синьо. Това съчетание на цветове и естествената красота на пейзажа ще добавят усещане за спокойствие и природна красота във вашия дом.

Този тапет е подходящ за всеки стил на декорация, като допълнение към модерния, класически или скандинавски интериор. Неговата изчистена цветова палитра и изобразяването на природата ще внесат уют и топлина в пространството. С този фототапет можете да създадете атмосфера на спокойствие и хармония, където можете да се отпуснете и насладите на красотата на природата, без да напускате своя дом.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този фототапет с красив планински пейзаж е подходящ за различни пространства във вашата домакинство. Благодарение на изчистените цветове - бежово, сиво и зелено, той може да бъде страхотно допълнение към спалнята, хола или всекидневната стая. Създаващата се атмосфера на спокойствие и природна красота ще внесе уют и хармония в пространството, където можете да се отпуснете и насладите на красотата на планинската природа, просто във вашите собствени четири стени.

Цена:
35 00 лв