Фототапет- Планинско езеро

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-01
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапет Планинско езеро . Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

 

3 поръчки за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
18 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Поля Пейнова

Благодарим за подаръка! Страхотно качество,отношение и бързина! Препоръчвам с две ръце!

Изабел Н.

Страхотна, бърза и качествена изработка !

Гинка Русева

Бърза изработка и доставка.

К Петгрова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

А Георгиева

Бързи и коректни. Препоръчвам!

П Стоянова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Diana Panayotova

positive review Прекрасни неща изработват! Поръчах няколко неща всичко е точно както желаех по индивидуалната поръчка!!! Много коректни и бързи!!! Препоръчвам с две ръце -

Гергана Георгиева

Страхотни календари и мн благодаря за подаръците. Весело посрещане на новата година

Teodora Boykova

Много съм доволна от изработката на календарите, които поръчах. Получих и подаръци. Бърза доставка. Със сигурност ще поръчам отново. Благодаря ви!

С. Димитрова

Доволна съм от поръчката си, за втори път поръчвам от този сайт. Бързи и любезни.
Допълнителна информация

Фототапет - Планинско езеро, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Планинско езеро?

Тапетът с планински пейзаж, който описвате, представя зашеметяваща гледка на скалисти върхове, издигащи се в небето. Тези високи и импозантни планини създават величествен пейзаж, който завладява сетивата. Връхчетата им са остри и скалисти, сякаш докосването им е недостижимо.

Помежду им се разполага малко езерце, където водите са кристални и спокойни. Повърхността на езерото отразява красивия пейзаж, създавайки още един слой нареждания от планините и облаците. Различните оттенъци на зеленото, синьото и сивото се преплитат, образувайки плътни цветови петна в целия пейзаж.

В небето се разстила свеж и чист въздух. Облаци в бяло и светло сиво проплитат над планините, сякаш нежно ги обгръщат. Те се движат благородно и придават допълнителна дълбочина и сложност на сцената, която привлича погледа и вълнува въображението.

Този тапет с планински пейзаж предава спокойствие и хармония. Присъствието на скалистите върхове и езерцето привличат вниманието, а облаците добавят нотка от мистерия и свобода. Всичко това съчетано в едно създава впечатление за безкрайна природна красота, което докарва уют и радост във вашия дом или работно пространство.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с планински пейзаж е подходящ за всяко пространство, което желаете да обогатите със сърдечна и природна атмосфера. Би бил перфектен за домашна всекидневна, спалня или кабинет, където може да създаде усещане за спокойствие и връзка с природата. Също така, би бил великолепен избор за хотелски стаи или ресторанти, които искат да предложат на своите гости релаксираща и вдъхновяваща обстановка, свързана с планинската красота.

Цена:
38 00 лв