Фототапет с природен морски пейзаж и делфини - създайте спокойствие и хармония у дома си | Фото Тапети

Фототапет подводен риф

Флис - Канаваца
Продуктов код wall2
5.00
778

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 21 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
18 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Мирослава Здравкова

Страхотна изработка и бързо изпълнение на поръчката!

Десислава Петрова

Страхотни професионалисти! Огромно благодаря за бързата доставка и качествена изработка!

Мими Любен Петрови

Приятели, препоръчвам ви да ползвате Персонални подаръци Art-Gift! Много съм доволна. Това което поръчате това получавате, коректни и учтиви.

А. Ангелова

Страхотни сте за пореден път. ❤️

Marina Kirilova Olteanu

Въпреки хилядите ми изисквания и дори промени в езика, изработката е страхотна , много бърза и точно така, както я исках ! Препоръчвам с две ръце

Зорница Максимова

Прекрасни персонални подаръци!СТРАХОТНИ сте!

Yordanka Dineva

страхотни продукти подаръчетата са супер топ качество✔

Симона Герасимова

Много съм доволна. Препоръчвам ги. Изключително коректни, бързи и любезни :)

Дияна Мемова

Благодаря за бързото и коректно обслужване. Календарите са страхотни . Препоръчвам

Виктория Емилова Субева

Благодаря много съм доволна!!!!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет подводен риф ?

Тапет за спалня Подводен риф, е истински естествен удар за сетивата, въплъщавайки красотата на природата. Изображението представлява нежен и романтичен пейзаж, където делфините игриво плуват в синьото море. Техните изящни и гъвкави тела се преливат със силуетите на красивия остров в далечината.

Цветовете на тапета се хармонизират в изключително спокойна и приятна комбинация. Бежовият нюанс придава усещане за топлина и мекота, създавайки уютна атмосфера. Зелените оттенъци, представящи буйството на природата, се преливат в синята шир, което ни напомня за необятната просторност на морето. Белите акценти допълват картината, създавайки усещане за светлина и яснота.

Този фототапет ви предлага уникална възможност да изпитате спокойствието на морския бряг и да се потопите в природната хармония. Делфините, като символ на свободата и радостта, ви носят усещане за свежест и лекота. Комбинацията от красивите цветове и естествените елементи на природата прави този тапет перфектен избор за тези, които търсят релакс и вълнуващо приключение в същото време.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този фототапет с природен морски пейзаж е подходящ за всяка стая или обстановка, където желаете да създадете усещане за спокойствие и хармония. Той би изглеждал страхотно във всекидневна, спалнята или офиса. Създавайки атмосфера на морски брег, този тапет може да донесе усещане за свежест и вдъхновение. Неговите цветове и изображение на делфини добавят игривост и радост, което го прави идеален за стая, където искате да подчертаете връзката с природата или да добавите елементи на морската тематика.

Цена:
35 00 лв