Изумителен тапет с подводен свят - морски корали, рибки и морски костенурки | Фото Тапети

Фототапет подводен свят

Флис - Канаваца
Продуктов код wall26
5.00
778

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 24 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Малинка Владимирова

За втора година поръчвам календари и съм много доволна бързи и точни ❤️

Виктория Василева

Поръчвала съм няколко пъти и съм доволна. Препоръчвам.

Даяна Георгиева

Изключително много съм доволна от покупката си от вас! Благодарим за коректността, точността и бързината! Качеството и изработката също са на високо ниво! ☺️

Христина Христова

Много съм доволна от календарите, който поръчах. Определено ще използвам услугите ви отново

Mariana Eftimova

Благодаря Ви, четвърта година ползваме вашите услуги. Благодаря Ви

Цветелина Георгиева

За поредна година съм много доволна от качеството и обслужването! Благодаря!

Evelina Mitrova

Персонално отношение към клиента, отлично качество на ниски цени, много подаръци и кратки срокове - за поредна година сме безкрайно доволни, че се доверихме на тях ♥️

Виляна Цачева

Направих поръчка на бебешко боди, което ми трябваше до определена дата, казаха, че ще ми го доставят навреме, а като питах какво става с поръчката ми, тя дори не беше приета. Изключително несериозно отношение!

Десислава Дойкина

Бърза изработка. Доволни сме.

Елена Романова

Много сме доволни от изпълнението на поръчката. Благодаря за коректното и професионално отношение!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Подводен свят?

Фототапет Подводен свят представлява невероятен подводен свят с морски корали, водорасли, разнообразни риби и прекрасни морски костенурки. Това уникално изображение може да създаде усещане за спокойствие и хармония във вашата домашна среда.

Цветовата палитра на тапета включва живописни нюанси на синьо и зелено, които пресъздават прелестта на подводния свят. Морските корали в различни форми и цветове създават впечатление за изобилие и богатство на живот във водите. Водораслите придават текстура и дълбочина на изображението, създавайки илюзия за поглед към морското дъно.

Различните видове риби, които се виждат на тапета, добавят живост и движение в сцената. От красиви, ярки рибки до екзотични морски обитатели, има богато разнообразие от форми и цветове, което прави тапета още по-зашеметяващо.

Освен рибите, тапетът представя и грациозни морски костенурки, които допълват естетиката на подводния свят. Техните изящни контури и спокойно движение създават усещане за природна хармония и баланс.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този тапет е перфектен избор за декорация на хола или банята. В хола, той ще внесе освежаваща атмосфера и ще създаде уютна обстановка, която ви позволява да се отпуснете и насладите на красотата на морето. В банята, тапетът ще създаде спокойна и релаксираща обстановка, предлагайки ви възможността да се потопите в света на природата докато се отпускате във вашата вана или душ. С тапета с морски подводен свят се въвежда природата във вашето пространство и се предлага визуално изживяване на магията на морските дълбини. За да преобразите изцяло вашия дом, може да разгледате нашите оригинални идеи за фототапет у дома, с които да добавит модерен акцент.

Цена:
35 00 лв