Фототапет - Полет над Кападокия

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-84
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален Фототапет – Полет над Кападокия , подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 5 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Даниела Богутова

Благодаря за прекрасните календарии подаръците към тях. Благадря за бързото изпълнение и професионализъм.

Stanimira Shumarova

Невероятни! Препоръчвам с две ръце

Дилян Антонов

Бързи, коректни,любезни! Препоръчвам!!!

Ася Методиева

Препоръчвам силно. Страхотно качество! Добри цени и прекрасно отношение. Благодаря ви от ❤️ за пореден път за подаръците. Чудесно свършена работа, точна изработка и експресна доставка !

Г. Костадинова

Изключителни професионалисти! Радвам се, че за пореден път избрах вас! Препоръчвам.

Milena Angelova

Спечелих прекрасна награда от тях, аз се забавих със снимката, но Те бяха страшно бързи. За един ден и направа, и с доставка - днес си получихме всичко. Благодарим

Sabrina Zheleva

Благодарим за бързото и коректно обслужване, препоръчвам ☺️

Rosi Grigorova

За трета поредна година използвам услугите на Art gift. Изключително много съм доволна от качество,бързина и комуникация. Страхотни са!

Даниела Стефанова

Останах много доволна! ☺️ Браво!

Dilqna Georgieva

Перфектна изработка и бързина
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Полет над Кападокия?

Тапетът Полет над Кападокия представлява зашеметяващ пейзаж на Кападокия, която е известна със своите впечатляващи скални образувания. Визията на тапета е напълно обгърната от цветовете на природата и впечатляващия атмосферен спектакъл, който се разиграва над него.

На фона на тапета се простират красиви скални образувания, които изглеждат като изваяни от природата произведения на изкуството. Техните оригинални форми и текстури създават изключително живописна и драматична атмосфера. Скалите са в естествени оттенъци на кафяво, което им придава топлина и природна красота.

Над тази зашеметяваща сцена прелитат многоцветни балони с горещ въздух. Те се открояват със своите ярки и наситени цветове, които вдъхват живот и радост в цялостната картина. Балоните се носят леко и свободно, докато излизат във висините и пресичат скалите. Изглежда като приказна сцена, където фантазията и реалността се сливат в един невероятен пейзаж.

Цветовата палитра на тапета включва разнообразни нюанси от кафяво, червено, жълто и оранжево. Тези топли и земни цветове допринасят за усещането за топлина, уют и хармония. Кафявото пресъздава естествената земна палитра на Кападокия, докато червените, жълтите и оранжевите нюанси допълнително осветяват и вдъхновяват с пламенни и интензивни акценти.

Тапетът наистина предава красотата и вълшебството на Кападокия, съчетавайки в себе си впечатляващите скални образувания и многоцветните балони. Той създава усещане за приключение, свобода и вдъхновение, които се пренасят директно в стаята и я превръщат в уникално пространство, изпълнено с магията на природата.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с пейзаж на Кападокия с многоцветни балони е подходящ за различни интериори и помещения. Със своите топли и наситени цветове, той ще добави уют и хармония в домашния ви салон, спалня или хол. Също така, може да бъде използван в хотели, ресторанти или кафенета, за да създаде атмосфера на приключение и изисканост. Тапетът ще добави доза жизненост и цвят във всяко пространство, привличайки вниманието и вдъхновявайки с великолепната си визия.

Цена:
38 00 лв