Фототапет Пътека в гората

Флис - Канаваца
Продуктов код wall1410235
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 6 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Polina Hristova

Страхотни календари,бързо и лесно обслужване! Благодарим за красивите календари и подаръците към тях .

А Стоянова

Изключителни професионалисти! Радвам се, че за пореден път избрах вас! Препоръчвам.

А. Ангелова

Страхотни сте за пореден път. ❤️

HrisTina Marinova

И аз изказвам своето задоволство от продуктите Ви! Прекрасни са! Отношението също е на топ ниво! С удоволствие ще се възползвам отново от услугите Ви! Горещо препоръчвам!

Несрин Ахмедова

Много сме доволни, отлично обслужване

Boryana Vasileva

Получих календарите+подаръците=чудесни са!Благодаря ви.

Pipilota Grigorova

Много любезни.. Страхотни календари с много добро качество ❤️ Благодарим

Violeta Nikolova

Благодаря Art-gift за нашето Коледно боди! Надминахте очакванията ми за дизайн и срок за изпълнение! Светли празници Ви желая!

Ilinka Chervenkova

Бледи цветове, копчетата се разкопчават самички....на снимки са супер, реалността различна! �

Ангелика Пандова

Скоро получих календари поръчани от Вас!Признавам бях малко притеснена какво ще е качеството на сминката......, но БЛАГОДАРЯ ВИ и двата календара са повече от прекрасни
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Пътека в гората?

Фототапет Пътека в гората представлява живописен пейзаж на гора. Главните елементи в тапета са високите дървета, простиращи се надолу от върховете на дърветата до пътеката, прокарана между тях.

Тапетът представя плътна гора, изпълнена с различни видове дървета. Главно присъстват борове, които придават на общата сцена една спокойна и природна атмосфера. Цветовете на тапета включват различни нюанси на зелено и кафяво, което придава на гората и пътеката реалистичен вид.

Дървената пътека, пролегнала измежду дърветата, е изобразена така, че да ви привлече към да се потопите в приключението на разходка в гората. Тя води някъде в дълбините на гората, позволявайки ви да се изгубите сред природата и да се насладите на спокойствието и красотата на околната среда.

Този тапет с горски пейзаж е идеален за декорация на дневната стая или хола във вашето жилище. Въпреки че дава усещане за природна среда, той също така добавя доза спокойствие и хармония в интериора. Благодарение на своите естествени цветове и привлекателен пейзаж, тапетът ще ви предостави уникално преживяване и ще създаде уютна обстановка във вашето жилище.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Пътека в гората" е подходящ за различни пространства в дома, като дневната стая, холът или спалнята. Той ще създаде уютна и природна обстановка, която ви позволява да се отпуснете и се насладите на визуалната красота на горския пейзаж. Съчетавайки зелените и кафявите цветове, тапетът ще придаде на пространството естествен и успокояващ вид. Независимо дали го използвате в домашна среда или в офис, този тапет ще добави уникалност и стил към вътрешния дизайн.

Цена:
38 00 лв