Фототапет Райска природа

Флис - Канаваца
Продуктов код wall1116974
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 23 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Михаела Петрова

Получих едни прекрасни календари с подаръци и чудесно качество, въпреки че снимките не са професионални. Благодаря ви! Препоръчвам с две ръце!

Вилито Стоянова

Перфектно обслужване, препоръчвам с две ръце.Много коректни.

Петя Дамянова

Много бърза доставка, и уникални календари! Препоръчвам

Десислава Панайотова

Изключителен професионализъм! Поздравления! За един ден ми изпълниха поръчката и ми я изпратиха, понеже ми трябваше за следващият ден! Качеството също е много добро!

Дафина Гръблева

Календарите са страхотни!

Alexander Kraev

Благодаря за бързата и качествена изработка на поръчаните календари! Перфектно отношение към клиента!

Бети Димитрова

Днес получих календарите. Страхотни са! Благодаря за бързината и професионализма! Страхотни сте! Много съм доволна.

Ирена Кирилова

Здравейте, благодаря ви за прекрасните календари и бързо изпълнената поръчка, като се июа впредвид натовареността. Много коректно отношение. Светли празници!

Bojidara Dimitrova

Днес пристигнаха календарите, които поръчахме! Бърза доставка, изработени добре, много сме доволни! Бихме поръчали пак! :)

Antonia Irmanova

Изключително бързо и качествено обслужване! Благодаря
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Райска природа?

Този тапет представя красив планинско-горски пейзаж, който въздейства със своята вълшебна красота. В центъра на тапета се извисяват високи скалисти планини, които привличат погледа си с величествените си върхове. Тези величествени скали са увити в гъсти тропически гори, които се простират под тях. Поглеждайки в дълбините на пейзажа, виждаме висок водопад, който се излива със сила в голямо езеро. Създава се усещане за движение и живост, докато водата каскадира и се смесва с тихото езеро.

Небето над планините е неподражаемо. Облаци разпръскани на различни нива прелитат над пейзажа, създавайки динамика и интерес. Топлите лъчи на слънцето проникват през облаците и преливат се в различни нюанси от жълто, кафяво и бежово. Това съчетание от цветове създава уют и топлина, която пронизва целия пейзаж.

Допълнително, във въздуха летят птици, които се открояват със своите крила срещу фоната на облаци и небето. Те придават допълнителна естетика и жизненост на сцената, докато се връщат в гнездата си в горите.

Този тапет с пейзаж предизвиква усещане за приключение и спокойствие едновременно. Той ни позволява да се потопим в прекрасния свят на природата и да се насладим на естетиката и спокойствието, които предлага. Комбинацията от високите планини, тропическите гори, водопада, облаците, птиците и слънцето ни пренася в изключителна природна среда, която можем да се наслаждаваме през цялото време, докато гледаме този тапет.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този красив планинско-горски пейзаж на тапет е подходящ за всяко помещение, където искате да създадете уютна и природна атмосфера. Той може да бъде идеален избор за домашна всекидневна, спалня или кабинет. Природните цветове и естествените елементи ще добавят свежест и спокойствие към интериора. Освен това, пейзажът може да се използва и в комерсиални обекти като хотели, ресторанти или офиси, където желаете да създадете уникална и релаксираща обстановка за гостите или служителите си.

Цена:
38 00 лв