Фототапет - Розова природа

Флис - Канаваца
Код wall-yk-008
Колекция Art Gift Decor
5.00
694

Уникален фото тапет за детска стая на момиченце - Розова природа

2 поръчки за последните 8 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Стефан

Качеството на фототапета е невероятно! Лесно се поставя и изглежда страхотно. Препоръчвам на всички!

Karina

Много съм впечатлена от качеството и дизайна на фототапета. Изглежда страхотно на стената.

Диана Б.

Цветовете са ярки и наситени, точно както си ги представях. Много съм доволна.

Александра

Фототапетът изглежда страхотно! Бяхме приятно изненадани от качеството и леснотата на монтажа.

Грета

Изключително съм доволна от тапета! Стаята изглежда невероятно.

Стефан

Наситени цветове, препоръчвам!

С. Радева

Изключително съм доволна от покупката! Беше лесен за поставяне и резултатът надмина очакванията ми.

А. Миланова

Супер съм впечатлена от фототапета! Много лесно се поставя и изглежда страхотно на стената. Приятелите ми постоянно ме питат откъде съм го купила.

Диана Николова

Страхотно се получи.

Ива Иванова

Искахме да направим стаята на сина ни специална и уникална, затова избрахме да поръчаме фототапет със снимка, която ние изпратихме. Art Gift Decor превърнаха нашия файл в прекрасен фототапет, който сега краси едната стена на стаята му. Всеки път, когато влизаме там, се усмихваме. Отлична работа, бърза доставка и страхотно качество!

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Розова природа?

Тапетът за детска стая в розови тона създава уютна и мечтателна обстановка за малката принцеса във вашия дом. В центъра на тапета разцъфва чудесен планински пейзаж с меки хълмове и дървета, като над всичко това се издига величествено златисто-розово слънце. Това слънце създава топло и приятно излъчване, което ще накара вашето момиченце да се чувства като в приказка.

Палитрата от розово и жълто е игрива и радостна, подходяща за детска стая. Розовите оттенъци придават на стаята женственост и нежност, докато жълтите акценти придават свежест и енергия.

Този тапет се превръща в магичен прозорец към свят, пълен с приключения и фантазии за вашето дете. Той е идеален избор за детска стая на момиченце, който обича природата и цветовете на розово и жълто. Този тапет ще внесе усмивка на лицето на вашето дете и ще му помогне да създава невероятни истории в своя свят на мечти.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този детски тапет с розова природа и планински пейзаж се отличава със своята нежност и мечтателност, които го правят идеален за детски стаи, особено на момичета. Той създава уютна атмосфера и въвежда елементи от природата в интериора. Този тапет може да бъде успешно използван в детски стаи, детски градини, или дори в игрови и учебни пространства, за да насърчи въображението и детската креативност. Неговите розови и жълти цветове създават радостна и приятна атмосфера, подходяща за деца.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Още продукти
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв