Фототапет Розов водопад

Флис - Канаваца
Код wall0002
Колекция Art Gift Decor
5.00
694

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 3 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Филип Д.

Фототапетът е чудесен! Бърза доставка и високо качество. Ще поръчам отново.

Т.Симеонова

Тапетите, които поръчахме, бяха точно това, което искахме. Изглеждат страхотно и са с високо качество.

В. Иванова

Тапетите изглеждат страхотно и се монтират много лесно. Препоръчвам

Християн

Получих тапетите бързо и без проблеми. Качеството е страхотно, изглеждат чудесно

Р. Георгиева

Фототапетът е дори по-хубав на живо, отколкото на снимките. Изключително доволна съм!

Илия

Прекрасно качество и лесен за поставяне.

Ивона

Качеството е на високо ниво, а дизайнът е прекрасен.

Живко

Страхотен продукт! Фототапетът е лесен за поставяне. Изглежда точно като на снимките. Много съм доволен от покупката.

Ива Иванова

Искахме да направим стаята на сина ни специална и уникална, затова избрахме да поръчаме фототапет със снимка, която ние изпратихме. Art Gift Decor превърнаха нашия файл в прекрасен фототапет, който сега краси едната стена на стаята му. Всеки път, когато влизаме там, се усмихваме. Отлична работа, бърза доставка и страхотно качество!

Ралица Василева

Страхотни! Страхотни цени и много добро качество! Поръчах от чужбина за България и съм много доволна от обслужването и отношението на екипа. Отново бих избрала вас!

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Розов водопад?

Тапетът Розов тапет представлява зашеметяващ пейзаж, който ще превърне вашата стая в истински рай на природата. На този тапет се изобразява планинска гора, обвита от меки, розови дървета, които допринасят за вълшебната атмосфера на сцената. Гората се простира до самия хоризонт, покривайки зрителното поле с нежни оттенъци на розово, което означава пролетния период и обещание за нов живот.

В дълбината на сцената се открива широка река, на която се излива великолепен водопад. Той причинява къпането на реката във вибриращи жълти и бели цветове, които се смесват с ярките розови оттенъци от гората. Водопадът, който струи отвисоко и се прелива по каменни образувания, придава на сцената динамичност и енергия.

Цветовата палитра на тапета е разнообразна и включва различни нюанси от розово, жълто, кафяво и сиво. Тези цветове се вливат един в друг, създавайки хармонична и същевременно мека атмосфера във вашата стая. Розовото придава нежност и романтичност, жълтото добавя топлина и свежест, кафявото представлява природната земя и топлината на дърветата, а сивото придава мистериозност и стил.

Тапетът с гората от розови дървета, реката с водопад и богатата цветова гама ще ви позволят да се отпуснете и да се насладите на вълшебството на природата, докато се наслаждавате на прекрасните пейзажи вътре във вашия дом.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с пейзаж на гора с розови дървета, река с водопад и цветове в розово, жълто, кафяво и сиво е подходящ за всяка стая, където желаете да създадете атмосфера на спокойствие и хармония. Той може да бъде използван в спалнята, където ще допринесе за релаксиращо и уютно усещане, или в дневната стая, за да придаде на пространството нотка на природа и естетика. Също така, този тапет е подходящ за ресторанти, кафенета или други места, които желаят да създадат уникална атмосфера, вдъхновена от природата.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв