Фототапет - Сатенен водопад

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-76
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапет - Сатенен водопад, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

 

2 поръчки за последните 23 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Фати Амзова

Благодаря за невероятните чашки с снимки ????

Виолета Маринова

Днес получих календарите които поръчах. Първо искам да изкажа огромната си благодарност че ми бяха изпратени преди Коледа както ми обещаха. Изключително добро отношение и коректни. Поръчвам за пореден път и пак ще поръчвам. Календарите са страхотни и надминават очакванията. Благодаря и за подаръка! Весели празници на целия екип! Продължавайте в същия дух и да радвате хората! ❤️❤️❤️❤️❤️

Hristina Deliganeva

много добро изпълнение на поръчката. желая им много доволни клиенти

Г. Костадинова

За пореден път поръчвам от вас и ще продължавам и занапред.Супер доволна съм от бебешките бодита(не променят размера си въпреки сушилнята).Чудесно отношение към клиентите си.Сърдечно ви благодарим :) <3 С голямо удоволствие ще си носим семейните тениски

Петя Дамянова

Много бърза доставка, и уникални календари! Препоръчвам

Елисавета

Получих календарите!
Много съм доволна! -

Christina Stoyanova

Много коректни и бързи. Спечелено доверие благодарение на качествено изпълнени поръчки от няколко години насам!

Десислава Дойкина

Бърза изработка. Доволни сме.

Даниела Демирева

Календарите са страхотни. По красиви от колкото очаквах.

Михаела Божанкова

Страхотни календари! Бърза изработка, перфектно качество, добра цена. Много съм доволна и бях приятно изненадана колко бързо се случи всичко. Благодаря! :-) �
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Сатенен водопад?

Тапетът Сатенен водопад представлява един вълшебен горски пейзаж с прекрасна река, плътни дървета, величествени скали и впечатляващ водопад. Отразените в тапета цветове включват топли нюанси на кафяво и бледосиво, които създават уютна и естествена атмосфера.

Този тапет е идеален за декориране на дневни стаи и холове, където желаете да създадете природно и релаксиращо усещане. Влагоустойчивият водопад, съчетан с горския пейзаж и скалите, предава усещане за спокойствие и хармония. Тези елементи могат да добавят природна свежест и красота към вашия интериор.

Тапетът не само ще привлича вниманието с изображението си на прекрасната природа, но също така ще създаде илузията, че вашият дом е околоистящата природа. Комбинацията от кафяви и сиви нюанси придава усещане за природна топлина и спокойствие, което е идеално за създаване на релаксиращо пространство.

Съчетавайки естествените елементи на гората, водата и скалите, този тапет ще внесе природата във вашата домашна обстановка. Благодарение на детайлността на изображението, вие можете да се потопите в света на природата и да се наслаждавате на спокойствието и красотата му всеки ден.

Независимо дали избирате да използвате този тапет в домашния си хол или дневна стая, то ще създаде уникална и привлекателна атмосфера. С тапета "Сатенен водопад" вие можете да се насладите на красотата на природата директно във вашето собствено пространство.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с горски пейзаж и водопад е подходящ за различни интериорни пространства, включително дневни стаи, холове, спални или кабинети. Със своите естествени цветове и реалистично изобразяване, тапетът може да добави природен и успокояващ акцент във всяка стая. Неговата универсалност му позволява да се адаптира към различни стилове на интериор и да създава уютна и релаксираща обстановка.

Цена:
38 00 лв