Жълти слънчогледи и преливащо залязващо слънце - Вдъхновяващ тапет за вашето пространство | Фото Тапети

Фототапет слънчогледи

Флис - Канаваца
Продуктов код wall13
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 3 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

ГИНКА МИТЕВА

За поредна година поръчвам от вас. Уникални календари! Продължавайте все така!

Гинка Русева

Бърза изработка и доставка.

Нанси

Много съм доволна!

Ивалена Вълчева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Ганета Димитрова

Коректни и отзивчиви! Благодаря Ви! Днес си получих поръчката!

Сибел Ангел Стилиян

Много ви благодаря за хубавите календари и за подаръците от ваша страна. Перфектни са

Виолета Петкова

Календарите, които поръчах са с отлично качество и бърза изработка. Картината върху канава се е получила чудесно!

Любомира Гайдарска

За втора година поръчваме календари, просто са страхотни.Препоръчвам с две ръце.

Йоана Драганова

Силно препоръчвам, бързи и коректни ❤️

Мирослава Димитрова

Днес получих календарите, страхотни са :) Благодаря за подаръците към тях!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Слънчогледи?

На тапета фототапет Слънчогледи се представя една красива сцена с обширно поле, изпълнено със слънчогледи. Жълтите цветове на цветята се простират в далечината, създавайки вълнуваща и ярка палитра. Небето, което се откроява над полето, е обагрено от слънчевата светлина и прелива с нежни облаци, които създават изключително живописни контрасти с цветята.

Тапетът залязващо слънце представя топли и наситени цветове, които включват различни нюанси на жълто, зелено, оранжево и синьо. Тези цветове се преплитат и преливат един в друг, създавайки хармоничен и динамичен ефект, който привлича вниманието и предизвиква усещане за спокойствие и радост.

Слънчогледите със своите ярки жълти цветове са фокусна точка на тапета, докато преливащите цветове от залязващото слънце и облаците придават допълнителна дълбочина и атмосфера на сцената. Всичко това създава усещане за жизненост и природна красота, които могат да освежат и оживят интериора ви.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът с жълти слънчогледи и преливащи цветове от залязващото слънце е подходящ за различни пространства и атмосфери. Той може да бъде идеално допълнение към вашата дневна стая, създавайки уютна и свежа обстановка. Също така, този тапет може да придаде визуално разнообразие и естествена красота на спалнята ви. За офисни пространства, той може да добави позитивно настроение и вдъхновение. Възможности за използване има много, а тапетът със слънчогледи ще внесе природна привлекателност и свежест във всяко помещение.

Цена:
35 00 лв