Фототапет Тайланд 2 , морски пейзаж в зелени нюанси | Фото Тапети

Фототапет Тайланд 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall3
5.00
778

Фото тапет Тайланд 2 представя реалистичен морски пейзаж с красиви скали, които несъмнено ще ви пренесат на това магично място. Подходящ е както за апликация у дома, така и за да освежите офиса си или друга бизнес сграда.

4 поръчки за последните 12 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Даяна Костадинова

Получих календарите,страхотни са! Благодаря от ❤️ Весели празници!

Ани Георгиева

Страхотна и бърза изработка и доставка.Страхотни сте, благодаря Ви, много ми харесаха нещата които поръчах!

Simona Kazakova-Gazenova

Страхотни сте Благодаря Ви много, за пореден път поръчвам от Вас и отново съм много доволна от изработката.

Reni Kamenova

Много красиви неща и много любезно обслужване.

Cvetelina Ivanova

Благодаря за страхотната работа и обслужване

Monika Mihaleva

Изключително добри и отзивчиви! Страхотно качество и бърза изработка!

Деница Кирякова

Страхотни сте,Брагодаря Ви

Adriana Nikolova

За трета поредна година поръчвам календари от вас. Мило отношение, бърза работа и добра изработка!

Darina Ganeva

Използвам услугите на Art- Gift вече две години. Бързи и коректни! Отново получих чудесни календари!

Ivangelina Angelova

Изключително много сме доволни! Бърза изработка, перфектно качество, повече от добра цена! С удоволствие и огромно доверие ще се възползваме отново от услугите ви! БЛАГОДАРИМ!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Тайланд 2 ?

Тапет природа Тайланд 2 ви предлага вълнуващо поглед към реалистичен морски пейзаж с величествени скали, които непрекъснато ви изненадват с красотата си. Този тапет ще ви отведе на едно магично място, където ще се потопите в спокойствието и хармонията на природата.

Цветовете, които преобладават в тапета, са зелено, синьо и сиво, създавайки усещане за свежест, спокойствие и приятна атмосфера. Зеленият цвят е символ на живот, растеж и естественост, докато синият нюанс представя безкрайното небе и океан, предизвиквайки усещане за спокойствие и хармония. Сивата нотка добавя допълнителен слой на сериозност и елегантност към цялостното излъчване на тапета.

Това е перфектният избор за вашата спалня, хол, кухня, всекидневна или офис, където желаете да създадете атмосфера на уют и връзка с природата. Влизайки в стаята, вие ще се почувствате като част от този вълнуващ пейзаж, който ще ви предразположи към релаксация и вътрешна хармония.

Тапетът с морския пейзаж отразява красотата на природата и ни предлага възможността да се откъснем от ежедневието и да се насладим на нейният блясък. С тази изключителна гледка на вашата стена, вие ще създадете стая, което ще ви вдъхновява и възстановява, когато се нуждаете от малко отмора и успокоение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този тапет с морски пейзаж е подходящ за всяка стая, където желаете да добавите атмосфера на спокойствие и природна красота. Без значение дали става въпрос за спалня, хол, кухня, всекидневна или офис, тапетът ще създаде уютна обстановка и ще ви пренесе в магическото място на морето. Неговите цветове - зелено, синьо и сиво - осигуряват хармоничност и свежест, допълвайки дизайна на всяко помещение.

Цена:
35 00 лв