Фототапет Тайнство

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-00042
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 21 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Mariq Spasova

Благодаря!Всичко е както трябва. Препоръчвам!

Силвия Илиева

Много бързи и коректни .Обадиха се да кажат кое как ще бъде и изпълниха вс което искам.

Ивалена Вълчева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Vessela Serafimova

Чудесен резултат на учудващо добра цена. Специално поздравления и за комуникационните умения на Пламена Чиликова, която тушира първоначално нетолкова отзивчивото обслужване. Благодаря Ви, усмихнахте много мен и цялата рода :))

Владимира Желева

Благодаря за бързата изработка и качествените календари и подаръци.За поредна година поръчвам и ще продължавам за напред.Весели празници!

Цвети Тодорова

Бързи, точни, коректни и страшно разбрани. Поръчвам за втора година при вас. Получих страхотни календари отново за супер кратко време. Благодаря за компромиса въпреки, че грешката беше изцяло моя. С удоволствие ще продължа да използвам услугите ви и занапред. Весели празници и много доволни клиенти ви желая

Evelina Bozhilova

Днес получих календарите, страхотни са, поръчах ги, на следващия ден се свързаха с мен, много любезна госпожа, на другия, вече бяха изпратени! Бързи и коректни! Много благодаря! Поръчайте, няма да съжалявате!!!

Лиляна Делиганева

❣️❣️❣️❣️Страхотни❣️❣️❣️❣️

Камелия Петрова

Много съм доволна, получих това, което очаквах и точно на време. Календарите са страхотни Благодаря ви за подаръците и професионализма.

Nadq Dineva

Много красиви календари!Чашите също!Благодаря ви!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Тайнство?

Тапетът "Тайнство" е един изумителен избор за обновяване на интериора в дома ви. Този тапет за хол представлява привличащ пейзаж, в който главната роля играят дървета с необичайни форми. Тези дървета придават на тапета интригуващ и мистериозен вид.

Във визията на тапета, зад дърветата се откроява залязващото слънце, което създава прекрасна атмосфера. Осветените контури на дърветата преминават през богата палитра от кафяви, жълти и оранжеви нюанси. Тези топли цветове пренасят ви в приказно място, където спокойствието и хармонията са в основата на визуалния опит.

Тапетът "Тайнство" има способността да трансформира вашия интериор и да му придаде уникален и привлекателен вид. Със своите дървета с интересни форми, които рамкират залязващото слънце, той ще създаде впечатление за вплитане в природата. Тази визуална поетика ще ви помогне да се отпуснете и да се насладите на спокойствието, което природата може да предложи.

Независимо дали изберете да го положите в спалнята, дневната или офисното пространство, тапетът "Тайнство" ще създаде атмосфера на уют и приятелство. Цветовата комбинация от кафяво, жълто и оранжево ще внесе топлина и хармония във вашето околност. Нека тази естетика на природата вдъхнови вас и гостите ви, когато се наслаждавате на вълшебното изживяване, което предлага тапетът "Тайнство".

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Тайнство" е подходящ за различни интериорни пространства във вашия дом или офис. Той ще създаде привлекателен и уютен вид в спалнята, дневната, хола или стаята за почивка. Също така, може да бъде използван в ресторанти, хотели или други обществени места, за да създаде атмосфера на спокойствие и природна красота. Независимо от мястото, тапетът "Тайнство" ще внесе хармония и естетика, създавайки приятна обстановка за отпускане и наслаждаване на природата.

Цена:
38 00 лв