Фототапет Цветя и пеперуди 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10682413
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 22 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Лилия Иванова

positive review Много съм доволна! Препоръчвам с две ръце! Бързо и качествено изпълнение на поръчката! -

Ивалена Вълчева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Ивалена Вълчева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Кристина Йорданова

Бърза доставка, реални снимки на продуктите, препоръчвам на всички

Velislava Tsvetkova

Детските календари са страхотни, както и подаръците, които получихме към тях. Благодаря!

Венелина Иванова

днес си получих календарите с техните подаръци - супер са, благодаря ви

Nikolina Stefanova

Благодаря Ви! Страхотни сте! Поръчах календари със снимка на децата ми и бяха готови буквално за 1 работен ден - поръчах ги в петък следобед и във вторник ги получих. Календарите са перфектни, точно както си ги представях!

Evgeniya Stoilova

Благодаря, календарите са страхотни!!!

Svetlana Galinova

Поръчах комплект тениски и бебешки бодита с щампа, изработката е бърза, и качеството е високо.
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Цветя и пеперуди 2?

Тапетът, който можете да намерите на уебсайта art-gift.net, представлява великолепна комбинация от цветя и пеперуди. Той ще добави живот и изящество във вашата спалня, дневна или хол.

На този тапет доминират големи лилави цветя, които са изобразени с изключителна детайлност. Цветовете им са наситени и внушителни, което прави тапета още по-привлекателен. Нежните стебла допълват красотата на цветята, придавайки им елегантност и натуралност.

Едно от най-чаровните неща на този тапет са красивите светло лилави пеперуди, които летят около цветята. Те създават усещане за движение и лекота, като придават тапету поетичност и изтънченост. Пеперудите са изобразени със забележителни детайли на крилата и деликатни нюанси, които ги правят изключително привлекателни.

Фонът на тапета е в бял цвят, което му придава свежест и чистота. Бялата основа прави цветята и пеперудите да изпъкват още повече и да се открояват на фона. Това създава хармонично и релаксиращо усещане във всяка стая, в която изберете да поставите този тапет.

Тапетът с лилави цветя и пеперуди е перфектен за създаване на романтична и уютна атмосфера във вашето пространство. Неговата изящност и цветове ще привличат погледите и ще вдъхновяват красота и спокойствие. Независимо дали го поставите в спалнята, дневната или хола, този тапет ще създаде вълшебна обстановка, която ще ви окутва с усещане за природата и естетиката на цветята и пеперудите.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с лилави цветя и пеперуди е подходящ за всяка стая, където желаете да добавите живост и красота. Благодарение на своята романтична и изтънчена визия, тапетът е идеален за спалнята, където ще създаде уютна и релаксираща обстановка. Също така, можете да го използвате в дневната или хола, за да придадете стил и елегантност на тези общи пространства. Без значение къде го поставите, този тапет ще създаде впечатляваща атмосфера и ще привлича вниманието си с изяществото и цветовете си.

Цена:
38 00 лв