Детски фототапет - Карта с животни

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-24
5.00
794

Уникален Детски фототапет – Карта с животни, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 3 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Донка Колева

Поръчах коледни календари. Много съм доволно, много бързо бяха изработени и изпратени. Дори има много допълнителни подаръци ключодържатели и малки календарчета. Препоръчвам! ❤️

Елисавета

Страхотни сте. Ще поръчвам отново от вас

Христина

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Ивалена Вълчева-Георгиева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря!

Petko Petkov

Поръчахме календари. Страхотни са и ги направиха страшно бързо. Благодарим

Lyudmila Trifonova

За поредна година поръчвам календари и те отново са страхотни! Благодаря за бързата и качествена работа, както и за подаръците, които с всяка година се увеличават :)

Detelina Dimanova

Поръчах си суитшърт с моя снимка, много съм доволна, бързи, любезни и качеството на изпълнение е много добро.

Velina Mavrodinova-Petrova

Вече за втора година се доверяваме на Art-Gift за изработка на календари със снимка на децата ни. И тази година не ни разочароваха - календарите са с високо качество, изработката е чудесна, а изпълнението - експресно. Подаръците, които получихме от тях към поръчката също са великолепни! Благодарим!

Ели Илиева

Перфектно качество! За поредна година съм предоволна!!!

Ина Тонева

Много съм доволна. Благодаря!!!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. Чудесно допълнение към интериорната декорация на вашия дом, офис, хотел и др. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детският фототапет Карта с животни?

Този детски тапет представлява шарена карта на света, която е илюстрирана с различни животински образи. Това предлага уникална възможност на децата да се запознаят по-лесно със света и различните видове животни. Тапетът е образователен и игрив, предоставяйки визуална стимулация и вълнуващи детайли, които възбуждат любопитството на децата.

Цветовете на тапета са живи и разнообразни, включвайки зелено, синьо, розово и оранжево. Тези ярки цветове създават живот и радост в детската стая или детската градина, като подобряват настроението и стимулират въображението на децата.

Този тапет е идеално допълнение към детското пространство, като осигурява едновременно образователна и забавна среда. За децата, които обичат животните и са любознателни относно света около тях, този тапет предлага вълшебен начин да се насладят на игривото откриване на различни континенти и животински видове.

Независимо дали тапетът се поставя в детска стая или детска градина, той ще създаде уютна и образователна атмосфера, където децата могат да развиват своето любопитство и да се наслаждават на красотата на света, който ги заобикаля.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този тапет е подходящ за детски стаи, детски градини, игрални зали и други детски образователни и игрови пространства. Със своите ярки цветове, образователни елементи и картата на света с животни, тапетът предлага стимулираща и вълнуваща среда, където децата могат да се забавляват, да учат и да разширяват своето познание за света около тях.

Цена:
38 00 лв