Фототапет - Диви котки

Флис - Канаваца
Код wall-MS-0-8
Колекция Art Gift Decor
5.00
796

Фототапет - Диви котки е артистично представяне на дивият свят и красотата на природата и животните. Придава много естествен и натурален щрих в помещението и добавя малко екзотика на всяка стая, в която бъде апликиран.

5 поръчки за последните 17 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Люба Крумова

Благодаря за бързината и професионалниоста! Получих тапета, страхотен е!

Вилизара Христова

Благодаря Ви. Уникални профисионалисти. Точни, коректни.Качеството е страхотно. Все така и за в бъдеще с още повече успехи и щастливи клиенти.

Васил

Бързо, точно и професионално обслужване!

Ангел

Откакто монтирахме фототапета в стаята на сина ми, тя се превърна в неговото любимо място. Черно-бялата тема е перфектна, добавя уникален характер към стаята. Флис-канавацата се оказа много практичен избор - лесен за монтаж и страхот на допир. Също така много харесвам, че е лесен за почистване, което е голям плюс в юношеска стая.

Кремена

След дълго търсене на идеалния фототапет, най-накрая се спрях на "Пролет в планината" от Art Gift Decor за нашата спалня. Беше абсолютно правилният избор! Качеството на изображението е изумително, а стаята се чувства по-просторно и светло. Много съм доволна от лесната поддръжка на тапета, който се оказа и много устойчив на износване. Всеки, който влезе в стаята, веднага забелязва и възхвалява прекрасния фототапет.

Ива Иванова

Искахме да направим стаята на сина ни специална и уникална, затова избрахме да поръчаме фототапет със снимка, която ние изпратихме. Art Gift Decor превърнаха нашия файл в прекрасен фототапет, който сега краси едната стена на стаята му. Всеки път, когато влизаме там, се усмихваме. Отлична работа, бърза доставка и страхотно качество!

Весела Христова

Много съм доволна като отношение от екипа и от изработката на тапета.

Магдалена Надкова

Страхотни сте целият Ви екип. Много добра изработка. Препоръчвам Ви с две ръце!

Весела Дилова

Много коректни и много бърза доставка !

Валентина

В действителност е много по хубав отколкото на снимката. Бързо изпълнение, безпроблемна поръчка, абсолютно точни размери, лесно залепяне. Много съм доволна.

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Диви котки ?

Този тапет с животни представлява завладяваща сцена с леопарди, качили се на дърво, заобиколени от вълшебна дива растителност. Той е перфектен избор за всяка спалня, всекидневна, хол, коридор или офис, където искате да добавите елементи от дивата природа във вашето пространство.

Основният акцент на този тапет е умело заснетата сцена на леопардите, които са се разположили на върха на дървото. Изглежда, че са в своето естество, където преобладаващите нюанси на жълто, кафяво и черно съчетани с белите петна вдъхват живот на този тапет.

След това вниманието се пренася към околната дива растителност, която ги заобикаля. Виждате разнообразни растения, които създават уютна и приятна атмосфера. Зелените оттенъци и разнообразието от форми добавят свежест и жизненост към цялостната композиция.

Този фототапет е идеален за създаване на уникално и изключително пространство, където можете да се наслаждавате на красотата на дивата природа. Независимо дали ще изберате да го поставите в спалнята си, за да се отпуснете след напрегнат ден, във вашата всекидневна или хол, за да посрещнете гостите с впечатляващ интериор, или в офиса, за да създадете релаксиращо работно пространство - този тапет ще създаде изключителна и стилна обстановка.

Избирайки този тапет с животни, вие пренасяте магията на дивата природа пряко във вашият дом. Потопете се в естеството и се насладете на уникалния поглед, който този фототапет предлага.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този фототапет с животни е подходящ за различни помещения, включително спални, всекидневни, холове, коридори и офиси. Със своите леопарди, качили се на дърво, и красива дива растителност, той създава уникална атмосфера и добавя елементи от дивата природа в интериора. Без значение дали искате да създадете релаксиращо убежище в спалнята, вълшебна атмосфера във вашата всекидневна или впечатляващо работно място в офиса, този тапет ще добави стил и усещане за природата в желаното помещение.

Още продукти
Цена:
38 00 лв