Фототапет Зебри

Флис - Канаваца
Продуктов код wall542695
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Гинка Русева

Бърза изработка и доставка.

Натали

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Ивелина Георгиева

Получих си календара и мога да кажа само че е уникален! Препоръчвам с две ръце Благодаря Ви! -

Mariana Eftimova

Благодаря Ви, четвърта година ползваме вашите услуги. Благодаря Ви

Румяна Павлова

Страхотни календари . Благодарим и за подаръците . Горещо препоръчвам .

Емилияна Чавдарова

Благодаря много!!!Високо качество и бързина!!!

Вяра Станева

Благодаря! Прекрасни са календарите!

Мария Георгиева

Коректно отношение, бързо изпълнение и страхотни подаръци. Много благодаря! Препоръчвам :)

Adriana Nikolova

За трета поредна година поръчвам календари от вас. Мило отношение, бърза работа и добра изработка!

Стела Свилен Стоянови

Препоръчвам с две ръце Получих си календарите, страхотни са както обикновено Благодаря ви
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Зебри ?

Тапет за хол Зебри, представлява изображение на две зебри в кафяво и бяло. Те се открояват със своята елегантност и природна красота. Зебрите са изобразени със силуети, които са дискретно подчертани върху светъл, нежен фон.

Около зебрите се простира кафява плътност, която създава впечатление за динамичност и движение. Това предава идеята за природният им елемент, докато пръските и петната създават текстура и дълбочина в дизайна. Кафявите нюанси създават топлина и уют, които могат да се съчетаят хармонично с различни интериорни стилове.

Този тапет е подходящ за различни помещения като спалня, всекидневна, хол, коридор или офис. Неговата нежна и естествена красота може да създаде усещане за спокойствие и хармония в помещението. Тапетът със зебри е перфектен избор, ако искате да придадете уникален и живописен акцент на вашия интериор.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с животни е подходящ за различни помещения като спалня, всекидневна, хол, коридор или офис. Неговите нюанси от кафяво и бяло и изображението на зебри придават уют и естественост на стаята. Той може да се съчетае с различни интериорни стилове и да добави уникален и живописен акцент. Независимо дали сте в домашна среда или офис, този тапет ще придаде на помещението стил и персоналност.

Още продукти
Цена:
38 00 лв