Фототапет - Леопарди

Флис - Канаваца
Код wall-MS-33
Колекция Art Gift Decor
5.00
694

Фототапет - Леопарди.  Дизайнерски Арт тапет с фин релеф на със зърниста структура. 3D Тапет с леопарди на тераса с океански изглед. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 16 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Л.Славов

Много сме доволни от нашата поръчка! Фототапетът придаде много уют на детската стая. Благодарим за отличното обслужване.

Иванита

Прекрасен дизайн и високо качество. С удоволствие ще поръчам отново.

Ц. Павлова

Тапетите са изключително качествени и придават стил на всяко помещение.

И.Николова

Цветовете са толкова живи и ярки! Страхотен продукт!

Н.Василева

Тапетът е точно какъвто си го представях, с отлична изработка. Препоръчвам на всички!

С. Николова

Монтажът на фототапета беше лесен и бърз. Той преобрази напълно хола ни и сега изглежда като нов.

Иванка

Изключително доволна съм от качеството на фототапета! Изображението е много ясно и цветовете са ярки. Лесен за поставяне и придава невероятен завършек

Иванка Борисова

Чудесен фототапет

Много съм доволна като отношение от екипа и от изработката

Васил

Бързо, точно и професионално обслужване!

Фототапет - Леопарди. изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет -  Леопарди ?

Тапет за всекидневна с леопарди на тераса с океански изглед е впечатляващо произведение на изкуството, което може да превърне всяка стая в едно уникално и стилно кътче. Основната тема на тапета е изображението на леопарди, което придава екзотичен и див характер на интериора.

Цветовата гама на тапета включва бяло, кафяво, жълто и розово. Бялото предава усещане за чистота и простор, докато кафявото и жълтото създават топлина и уют. Розовото допълва композицията с нежност и женственост.

Мотивът на тераса с океански изглед придава допълнителна доза спокойствие и приятна атмосфера на тапета. Имайки предвид това, той може да бъде впечатляващо допълнение към спалнята, всекидневната, хола, коридора, кухнята или офиса.

Тапетът с леопарди на тераса с океански изглед съчетава естетика, екзотика и функционалност, предоставяйки възможност за създаване на пространство с индивидуалност и характер. Той може да бъде впечатляващ фокусен пункт във всяка стая, който ви потапя в атмосфера на природа и красота.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът с леопарди на тераса с океански изглед е подходящ за различни помещения в дома и офиса. Със своя екзотичен и див стил, той може да бъде използван в спалнята, всекидневната, хола, коридора, кухнята или офиса. Неговата цветова гама, включваща бяло, кафяво, жълто и розово, го прави подходящ за разнообразни интериорни стилове и атмосфери. Благодарение на изображението на океански изглед и леопардите, тапетът създава усещане за спокойствие, елегантност и природна красота.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв