Фототапет Любов

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10042024
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 5 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Милена Тинова

Благодарим за красивите календари, подаръците към тях и бързата доставка!

Vasillena Borisova

Поръчах детски календари и останах изключително доволна.

Славка Плахова

Благодаря за красивите календари и подаръците. Страхотни са. Бързо и качествено обслужване. Коректни и отзивчиви.

Seyhan Yusuf

Календарите са страхотни както и подаръците. Благодарности

Мирена Апостолова

Благодаря ви! За пореден път показахте професионализъм, бързо и качествено изпълнение на поръчката. С удоволствие бих поръчала отново при вас. Весели празници!

Николета Каварджикова

За пореден път доказаха че са най-добрите!!

Tanq Todorova

И тази година си получих прекрасните календари. Благодаря за дадените насоки от така любезния екип. Бъдете все така добри, за да бъда винаги ваш клиент.

Slava Karaivanova

Календарите са страхотни, за пореден път се убедих!

Жени Славова-Филева

Бързи и коректни!! Благодаря Ви

Христина Синапова

Календарите са страхотни.Благодаря ви.Препоръчвам ги на всеки който иска нещо красиво.
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Любов ?

Тапет за хол "Любов" от art-gift.net представлява вълнуваща комбинация от красиви розови фламингота, падащи розови пера и малки, очарователни сърчица в долната част на дизайна. Тази тапетна гама е перфектна за всяка стая във вашето жилище или офис, като спалня, всекидневна, хол, коридор, кухня или работно място.

Фламингото, е символ на нежност и изящество, изобразено в своите естествени розови оттенъци, които придават изтънченост на тапета. Техните извивки и елегантни форми създават приятна атмосфера на спокойствие и хармония.

Падащите розови пера добавят допълнителна доза магия и лекота към дизайна. Те създават въздушно настроение и придават усещане за движение и лекота в стаята.

Малките красиви сърчица, разположени в долната част на тапета, допълнително засилват усещането за любов и нежност. Те могат да бъдат интерпретирани като символ на обич и романтика, които вливат свежест и топлина във всяко помещение.

Съчетавайки красотата на розовите фламингота, падащите пера и сърчицата, тапетът "Любов" предлага уникална визуална стимулация и привлича вниманието си с изящество и изразителност. Той е идеален за създаване на романтично, уютно и модерно настроение във вашият дом.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Любов", е изключително подходящ за всяка стая във вашето жилище или офис. Със своята нежна и елегантна комбинация от розови фламингота, падащи пера и сърчица, той ще внесе атмосфера на спокойствие и хармония в спалнята ви. В хола или всекидневната той ще добави доза изтънченост и магия, докато в коридора или кухнята ще създаде въздушно настроение и свежест. Освен това, в офисна ще създаде приятна и вдъхновяваща обстановка. Тапетът "Любов" е идеалният избор за да превърнете всяка стая в уютно и модерно помещение.

Цена:
38 00 лв