Фототапет Папагали

Флис - Канаваца
Код wall1239282
5.00
796

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 22 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Люба Крумова

Благодаря за бързината и професионалниоста! Получих тапета, страхотен е!

Вилизара Христова

Благодаря Ви. Уникални профисионалисти. Точни, коректни.Качеството е страхотно. Все така и за в бъдеще с още повече успехи и щастливи клиенти.

Много съм доволна като отношение от екипа и от изработката

Васил

Бързо, точно и професионално обслужване!

Кремена

След дълго търсене на идеалния фототапет, най-накрая се спрях на "Пролет в планината" от Art Gift Decor за нашата спалня. Беше абсолютно правилният избор! Качеството на изображението е изумително, а стаята се чувства по-просторно и светло. Много съм доволна от лесната поддръжка на тапета, който се оказа и много устойчив на износване. Всеки, който влезе в стаята, веднага забелязва и възхвалява прекрасния фототапет.

K. Angelova

След дълго търсене на перфектния фототапет за нашата стая за гости, избрахме Нежен мрамор от Art Gift. Толкова е уютна и толкова много си я харесваме, че с мъжа ми търсим поводи за спор, само и само някой от нас да пренощува в нея :)

Donny Hristova

Детския фототапет, който поръчах напълно отговаря като нюанс на цвета и изображението. Много красив. Изключително любезни ( момичето на телефона, обясни ми точно какво да поръчам и начина на монтаж), много бързи и коректни. Пожелавам им още повече доволни клиенти!

Весела Христова

Много съм доволна като отношение от екипа и от изработката на тапета.

Магдалена Надкова

Страхотни сте целият Ви екип. Много добра изработка. Препоръчвам Ви с две ръце!

Весела Дилова

Много коректни и много бърза доставка !

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет - Папагали ?

Тапет за офис Папагали, е перфектното допълнение към всяка стая във вашето жилище или офис. Този тапет е подходящ за спалня, всекидневна, хол, кухня, коридор или офиса, предлагайки свежо и живописно изживяване на околната среда.

Основната тема на тапета са папагалите, които са изобразени със своите живописни пера и живи цветове. Те придават екзотичен и разигран вид на стаята. Различните видове папагали са представени със своите ярки и наситени цветове, като зеленото, червеното, жълтото и кафявото преобладават. Тези цветове създават впечатление за жизненост и радост във всяка стая, в която тапетът е поставен.

Освен папагалите, тапетът съдържа и красива дива растителност, което придава усещане за природна и богата среда. Тези растения са изобразени в различни оттенъци на зеленото, което допълва цветовата палитра и придава допълнителна дълбочина и текстура на дизайна.

Благодарение на своите цветове и екзотичен мотив, този тапет ще се вписва перфектно във всяка стая и ще осигури освежаваща атмосфера. Без значение дали търсите спокойна обстановка в спалнята, топлина и гостоприемство в хола или вдъхновение в офиса, този тапет ще добави допълнителена красота и индивидуалност на всяко пространство.

Изборът на този тапет с папагали и красива дива растителност е отличен начин да пренесете природата и животинските мотиви във вашето жилище или работно място. Неговата яркост и богатство на цветове ще ви зарадва и ще създаде уютна и хармонична обстановка във всяка стая.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът с папагали и красива дива растителност е подходящ за различни помещения. Той може да се използва в спалнята, всекидневната, хола, кухнята, коридора или офиса. Благодарение на своите ярки цветове и екзотичен мотив, тапетът ще добави живост и уют във всяко пространство. Без значение дали търсите спокойна атмосфера в спалнята, стилна декорация в хола или вдъхновение в офиса, тапетът с папагали и красива растителност ще бъде прекрасно допълнение към вашия интериор.

Цена:
38 00 лв