Фототапет Полет на сокол

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10251457
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 24 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Nina Emilyanova

Професионално отношение. Подаръкът, който поръчах, беше точно това, което очаквах. Впечатли ме, че се съобразиха със срока, в който ги помолих да е готов, така че пристигна навреме за рождения ден.

Евгени

Уникални са. Силно препоръчвам

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Даяна Георгиева

Изключително много съм доволна от покупката си от вас! Благодарим за коректността, точността и бързината! Качеството и изработката също са на високо ниво! ☺️

Петя Дамянова

Много бърза доставка, и уникални календари! Препоръчвам

Ивелина

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Ани Василева

Страхотни календари, навременна доставка, а ключодържателя е страхотен!!!! Доволни за поредна година! Благодаря

Адриана Стайкова

Страхотни календари и прекрасни подаръци. Благодаря Ви.

Петя Василева

Много сме доволни,календарите и магнитчето са чудесни...подаръците също.Прекрасно отношение,коректност и бързина! Благодарим ви!!!

Evdokia Georgieva

Благодаря за календарите уникални са
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Полет на сокол ?

Тапет за хол, представлява великолепна сцена на летящ сокол и създава изключително впечатляваща атмосфера в помещението. Основните цветове в тапета са кафяво, бяло и жълто, които се хармонизират един с друг, за да създадат уютна и спокойна обстановка.

Главното внимание е насочено към величествения сокол, изобразен в средата на тапета, докато се възвисява в небето. Изображението предава усещане за свобода, сила и грация, като ви пренася в света на природата и дивите животни.

Черните йероглифи, добавят малко мистерия и усещане за древност към дизайна. Те създават допълнителни визуални акценти и добавят дълбочина към общата композиция на тапета.

Този тапет е подходящ за различни помещения - спалня, всекидневна, хол, коридор или офис. Неговото красиво изображение ще освежи и вдъхнови стаята ви, като създаде приятна атмосфера и визуална изява. Благодарение на неговата универсалност, можете да го използвате в различни интериорни стилове и да създадете персонализирано пространство, отразяващо вашия вкус и предпочитания.

Тапетът с животни, съчетаващ красив сокол, изтъкан с ярки цветове и допълнен със загадъчни черни йероглифи, е идеален избор за всяко жилище или работно място, където искате да добавите природна естетика и нюанси на дивата природа.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с животни е подходящ за различни помещения като спалня, всекидневна, хол, коридор или офис. Със своите кафяво, бяло и жълто цветове, изобразяващи красив сокол в полет, той ще добави естествена красота и хармония на всяко място. Неговият дизайн с черни йероглифи придава загадъчност и стил. Без значение дали искате да освежите своя дом или работно място, този тапет ще създаде впечатляваща атмосфера, вдъхновяваща с връзката с природата и дивите животни.

Цена:
38 00 лв