Фототапет Слон

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10587436
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 14 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Изабел Н.

Страхотна, бърза и качествена изработка !

Marina Kirilova Olteanu

Въпреки хилядите ми изисквания и дори промени в езика, изработката е страхотна , много бърза и точно така, както я исках ! Препоръчвам с две ръце

Валя Георгиева

Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Сузана Андонова

Ниско качество, лоша ответна реакция, липса на касов бон. Силно не препоръчвам!

Симона Герасимова

Много съм доволна. Препоръчвам ги. Изключително коректни, бързи и любезни :)

Hristina Ivanova

Изключително коректни. За втора година поръчвам календари и въпреки, обявените 10 дни за изпълнение на поръчката, тя беше изпратена по-рано.

Емилия Начева

Страхотни календари, много ми харесаха и джобните календарчета и ключодържателите. Благодаря за професионализма :)

Iveto Ivanova

Здравейте! Получихме календарите и подаръците към тях! Много сме доволни, всичко отговаря точно на посоченото! Препоръчваме ☺

Кристина Маврова

За втора година поръчваме календари и сме много доволни!

Аксиния Цецова

Страхотни сте , изключителни професионалисти, благодаря ви!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Слон ?

Тапет за хол Слон, представлява изключително красив и впечатляващ дизайн с животински мотиви. Основният фокус на тапета е голям и величествен слон, изобразен в нюанси от сиво и жълто. Това комбиниране на цветове придава на образа дълбочина и жизненост.

Слонът е изобразен в центъра на дизайна и привлича вниманието си със своята мощна и мъжествена визия. Той е изобразен с голяма прецизност и детайлност, като са отчетени фините линии на кожата му, мускулите и характерните черти на слоновете. Внимателно подбраните цветове подчертават изяществото и естетиката на слона.

Около слона се разполагат палми с кокосови орехи, които създават атмосфера на тропическа джунгла. Тези елементи добавят допълнителена красота към тапета и могат да вдъхновят усещане за уют и спокойствие в стаята, в която ще бъде поставен.

Този тапет е идеален избор за спалня, всекидневна, хол, коридор или офис, тъй като създава атмосфера на спокойствие и естественост. Слонът, като символ на сила, мъдрост и устойчивост, може да бъде вдъхновение и източник на положителни емоции за всеки, който го разглежда.

Този тапет е не само функционален декоративен елемент, но и израз на индивидуалност и стил. Със своята уникална комбинация от цветове, красив дизайн и детайлирана изработка, той може да се превърне в централна точка във вашата стая и да създаде впечатляващо визуално изживяване за всеки, който влиза в помещението.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за всяка стая в дома или офиса, където искате да добавите елегантност и природена красота. Можете да го използвате в спалнята, за да създадете спокойно и уютно усещане, във всекидневната или хола, за да придадете на стаята елегантност и стил, или в коридора и офиса, за да впечатлите гостите и сътрудниците с уникален дизайн. Този тапет може да обогати всяка стая със своята присъствие и да придаде на интериора изтънченост и хармония.

Цена:
38 00 лв