Фототапет с коне - Гипсова магия

Флис - Канаваца
Продуктов код wall2136100473
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 23 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Elena Derebeeva

Отлично качество и изработка, много отзивчиви и любезни. Страхотни подаръчета към поръчката. Бърза изработка.

Г. Костадинова

Препоръчвам ! За пореден път поръчах от Вас и отново всичко е на ниво! Отново оправдахте очакванията ми и затвърдихте доверието , което имам във Вас за изработката на всичко , което съм поръчала до момента! Благодаря Ви! ❤

Десислава Панайотова

Изключителен професионализъм! Поздравления! За един ден ми изпълниха поръчката и ми я изпратиха, понеже ми трябваше за следващият ден! Качеството също е много добро!

Лидия Минчева

Коректно обслужване и прекрасни календари! Много благодаря!

Miglena Dimitrova

За втора година поръчвам от вас и съм изключително доволна! Коректни и мн бързи!

Тединка Пръвчева

Благодаря за календарите и подаръците! Супер са! За втора година поръчваме от Вас и сме много доволни! :) Пожелавам Ви Весели празници и много професионални успехи!

Ивелина Димова

Благодаря много за красивите календари.

Виктория Ставрева

Страхотни сте. Благодаря.

Maria Kostadinova

Отлично изпълнение на поръчката, красиви календари и джобни календарчета, позициониране на изпратените от мен снимки спрямо избрания модел календар. Бързо изпълнение и доставка. Със сигурност ще поръчам отново, препоръчвам и на други хора да го направят! Успехи и занапред!

Любомира Раднева

Страхотни календари! Бързина и коректност!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Гипсова магия?

 

Този изключително стилен тапет съчетава елегантност и изкуство в едно. Имитиращ гипсова стена с триизмерни форми, този тапет предоставя усещането за изключителен ръчно изработен дизайн. Визуално той наподобява издълбана гипсова повърхност, на която са изобразени коне, дървета и абстрактни цветя.

Цветовата палитра се движи в светло сиви и бели тонове, които създават чистота и изисканост. Този тапет е идеален за хол, където желаете да добавите изящество и интерес към интериора, като същевременно подчертавате уютната атмосфера. Също така, той е подходящ и за офис пространства, където търсите дизайн, който вдъхновява творческата енергия и придава професионализъм.

Този тапет с животни се отличава с изящество и артистичност, предоставяйки на пространството уникален характер и стил. Неговите тримерни елементи създават драматичен фокус и придават дълбочина на стената, като същевременно подчертават минималистичния и модерен дизайн. Този тапет ще бъде незабравим акцент във всяко помещение, където се използва.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този изискан тапет с гипсов ефект и триизмерни форми на коне, дървета и цветя е подходящ за различни интериорни обекти и помещения. Впечатляващият дизайн го прави идеален за холове, допълвайки тяхната елегантност и визуален интерес. Също така, този тапет е перфектен за офиси и професионални среди, добавяйки изкуствено измерение и съчетавайки стил с функционалност. Той създава уникална и вдъхновяваща обстановка, подпомагаща творческите процеси и създаваща уютна атмосфера.

Още продукти
Цена:
38 00 лв