Експресивен фототапет с тигър - Изразете силата и красотата на дивата природа | Фото Тапети

Фототапет тигър

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10452869
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 5 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
36 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Таня Николова

страхотни и много коректни препоръчвам

Nina Emilyanova

Професионално отношение. Подаръкът, който поръчах, беше точно това, което очаквах. Впечатли ме, че се съобразиха със срока, в който ги помолих да е готов, така че пристигна навреме за рождения ден.

Лора Иванова

Прекрасни календари и подаръчета! Добро качество! С удоволствие ще се възползвам от услугите отново!

Сибел Ангел Стилиян

Много ви благодаря за хубавите календари и за подаръците от ваша страна. Перфектни са

Vaska Cvetanova

страхотни сте, много съм доволна от изпълнението на поръчката

Nadq Stoqnova

Страхотни сте!!!! Благодаря

Даниела Георгиева

Много сме доволни, отлично обслужване

Памела Атанасова

Страхотни календари,препоръчвам

Цветелина Влаевска

Страхотни календари! Препоръчвам с две ръце :)))

Райна Б.Костадинова

Благодаря за прекрасните календари. Много бързо пристигнаха с хубаво качество. Със сигурност, бих си поръчала отново от вас! Успех! :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. Чудесно допълнение към интериорната декорация на вашия дом, офис, хотел и др. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  Готовия фототапет вие  получавате на ленти с максимална ширина по 1.26м., което го прави изключително лесен за монтаж. Можете да видите структурата на тапета като скролнете допълнителните изображения.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Тигър?

Тапетът Тигър е експресивен и впечатляващ дизайн, подходящ за хол или офис. Неговата основна фокусна точка е изображението на един голям тигър. Цветовата палитра на тапета включва нюанси от черно, сиво и кафяво, които придават на образа реалистичност и дълбочина.

Черният цвят придава на тигъра сила и мистерия, създавайки контраст с околната среда. Сивите нюанси добавят съфт текстура и излъчват усещане за тайнственост. Кафявите оттенъци създават топлина и приятна атмосфера, допълващи общия вид на тапета.

Тигърът, изобразен на тапета, излъчва мощ и достойнство, съчетани със сила и грация. Тази снимка привлича вниманието и предизвиква вълнение, създавайки усещане за приключение и дивота. Тапетът с тигър е идеален за създаване на декоративен акцент или за създаване на стилна и впечатляваща обстановка във вашето пространство.

Благодарение на своята изразителност и красота, този фототапет с тигър ще създаде вълнуваща атмосфера в хола или офиса ви. Той предлага уникална визуална привлекателност и възможност за изразяване на вашата индивидуалност и стил.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Тапетът ще стане впечатляваща фокусна точка във вашата всекидневна или хол. Можете да го поставите на стената, срещу която се намира диванът или голямата маса за кафе, за да създадете изключително привлекателен и уютен кът. Ако сте собственик на заведение, този фототапет за бар или клуб може да добави уникално изживяване на вашите клиенти. Поставете го на стената в зоната за сядане или в бара, за да създадете впечатляваща атмосфера на дивата природа.

Цена:
36 00 лв