Фототапет - Тукан и папагал

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-21
5.00
794

Уникален Фототапет – Тукан и папагал, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 19 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ивайла Тодорова

Страхотна работа, отлична комуникация при оформянето на поръчката!

Mariella Pramova

Много ви благодаря за професионалното обслужване, календарите сте ги направили просто страхотни, много съм доволна със сигурност пак ще поръчам от вас! Бъдете здрави!

Vessela Serafimova

Чудесен резултат на учудващо добра цена. Специално поздравления и за комуникационните умения на Пламена Чиликова, която тушира първоначално нетолкова отзивчивото обслужване. Благодаря Ви, усмихнахте много мен и цялата рода :))

Anna Ilieva

Много съм доволна!!! Благодаря Ви от сърце!❤️

Tanq Duylgerova

Надминахте очакванията ми.Благодаря от сърце за перфектна изработка на календарите и на всички подаръци.Благодаря за експресната доставка на поръчката ми.Страхотни сте.Много успехи на целия екип.

Desi Ivanova-Jelqzkova

Благодаря за календарите и висулката за елха :) Всичко много ми харесва ❣️☀️

Лиляна Делиганева

❣️❣️❣️❣️Страхотни❣️❣️❣️❣️

Татяна Добрева

Благодаря Ви за бързото изпълнение на поръчката. Календарите са страхотни и подаръците също.

Севдалина Николова

Много съм доволна! Благодаря Ви за коректността и бързата доставка! Продължавайте да радвате клиентите си! Успех!

Pavlina Avramova

Страхотни! Бързи,любезни, добри цени и качество!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Тукан и папагал ?

Тапет за всекидневна, който можете да намерите на уебсайта art-gift.net, представлява една изключително красива и живописна сцена с два големи папагали. Първият папагал е изобразен в черно, жълто и червено, докато вторият е в жълто, оранжево, зелено и синьо.

Фонът на тапета е в нежно розово и бяло, което му придава свеж и уютен вид. Върху фона са добавени контури на клонки в розово, синьо и бяло, които допълват общата композиция и създават приятна атмосфера.

Този тапет е подходящ за различни помещения във вашия дом или офис. Благодарение на своите ярки цветове и прекрасната изобразителност на папагалите, той може да се използва в спалнята, всекидневната, хола, кухнята, коридора или дори в офиса.

Тази уникална комбинация от живи цветове и нежни контури създава впечатляваща обстановка и може да внесе радост и жизненост във всяко помещение. Независимо дали ще изберете да го използвате като акцент на една стена или да го поставите на всички стени, този тапет определено ще привлече вниманието на всеки, който го види.

Не само ще внесе красота и стил в интериора, но също така ще създаде и уютна обстановка, в която можете да се наслаждавате на своето пребиваване.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за различни помещения във вашия дом или офис. Със своите ярки цветове и прекрасно изобразени папагали, той може да бъде поставен в спалнята, всекидневната, хола, кухнята, коридора или офиса. Без значение къде ще го поставите, този тапет ще добави красота и стил в интериора, създавайки уютна и жизнена обстановка.

Още продукти
Цена:
38 00 лв