Тапет -Морски полъх

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-3D-14
5.00
794

Тапет -Морски полъх

Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 8 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Evelina Dicheva

Много съм доволна от изпълнението и доставката на подаръка , който купих. Професионално и бързо обслужване. Продължавайте все така :-)

Eli Dimitrova

Благодаря за прекрасните календари! За поредна година си поръчам от вас и съм много доволна винаги сте бързи и коректни. Страхотни сте! Препоръчвам!

Neli Filipova

Календарите са прекрасни.Бърза поръчка и коректно отношение.Благодаря ви!

Gabriela Lebeshkovska

Отлично качество, много бързи и се съобразявт със срока и изискванията на клиента, ще поръчам отново със сигурност ❤️

Yoana Zaharieva

Благодаря много за бързата изработка! Страхотни календари с много добро качество. Горещо препоръчвам!

Maria Kostadinova

Отлично изпълнение на поръчката, красиви календари и джобни календарчета, позициониране на изпратените от мен снимки спрямо избрания модел календар. Бързо изпълнение и доставка. Със сигурност ще поръчам отново, препоръчвам и на други хора да го направят! Успехи и занапред!

Вяра Станева

Благодаря! Прекрасни са календарите!

Veselina Jelqzkova

Днес си получих календарите, страхотни са, благодаря ви много :)

Петя Ненчева

Днес получих пратката, благодаря ви за страхотната награда. Страхотни са както и вие супер бързо и коректно отношение . Препоръчвамм

Violeta Ivanova

Страхотни календари ...Много съм доволна ...Препоръчвам горещо����
Допълнителна информация

Тапет -Морски полъх , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет -  Морски полъх ?

Тапет за хол Мордки полъх, представлява красива гледка от прозорец към морския бряг и град. Изгледът привлича вниманието с нежната си красота и спокойствие. Морският бряг е изобразен с ясни сини нюанси, които се преливат в различни оттенъци, отразявайки синевата на морето и небето. В гледката може да се забележат бели пясъци и плаж, които придават на цялостното изображение усещане за спокойствие и отдих.

Над морето прелитат чайки, които добавят допълнителен елемент на живост и движение към сцената. Тяхното присъствие подсказва, че се намирате на морския бряг и ви дава усещане за свежест и свобода.

Цветовата палитра на тапета включва бяло, синьо, черно и кафяво. Бялата цветова схема подчертава чистотата на плажа и свежестта на морето. Синьото е доминиращ цвят, предаващ спокойствие и безкрайността на океана. Черното и кафявото са използвани за детайли и контраст, за да добавят дълбочина и наситеност към композицията.

Тапетът е подходящ за различни помещения в дома или офиса - спалня, всекидневна, кухня, хол, коридор или офис. Той може да създаде усещане за спокойствие и приятна атмосфера във всяко помещение.

В заключение, тапетът с красивата гледка от прозорец към морския бряг и град с прелитащи чайки предлага усещане за спокойствие, свежест и жизненост. Цветовата комбинация от бяло, синьо, черно и кафяво придава на тапета естетическа привлекателност и може да внесе хармония и красота във вашия дом или работно място.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за всяко помещение в дома или офиса. Неговата красива гледка към морския бряг и града, заедно с прелитащите чайки, може да създаде усещане за спокойствие и свежест в спалнята, всекидневната, кухнята, хола, коридора или офиса. Благодарение на своите нежни цветове и естетичен дизайн, тапетът може да добави хармония и красота във всяко помещение. Независимо от това къде го използвате, тапетът ще създаде приятна атмосфера и ще внесе усещане за спокойствие и естетика във вашето околие.

Цена:
38 00 лв