Акварелен тапет с горски пейзаж и елен - идеално решение за детска стая | Фото Тапети

Фототапет акварел

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10431231
Колекция Art Gift Decor
5.00
778

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 17 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Стелиана Христова

Изпълниха поръчката ми за един ден,на другия си я получих!

Йоанна Георгиева

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Теодора Димитрова

Днес получих календарите! Благодаря Ви прекрасни са! Подаръците към тях също са страхотни! ☺️☺️☺️

Veneta Todorova

Както винаги професионализъм. Календарите са чудесни. Благодаря за подаръците❤

Silviq Ivanova

Много са хубаво ❤

Мар Ден

Благодаря за прекрасните календари и подаръци към тях! Ще ползвам отново Вашите услуги.

Десислава Дойкина

Бърза изработка. Доволни сме.

Miroslava Vladova

много бърза поръчка благодаря ви

Margii Petkowaa

Календарите са страхотни. Много съм доволна.Много благодаря за подаръците.

Валя Иванова

Благодаря Ви за страхотните календари, благодаря Ви за бързото и коректно обслужване!Със сигурност ще продължавам да си поръчвам от Вас!Поздравления :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  Готовия фототапет вие  получавате на ленти с максимална ширина по 1.26м., което го прави изключително лесен за монтаж.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво предсталвява фототапетът Акварел?

Този тапет за детска стая представлява великолепна акварелна рисунка, която съчетава живописен горски пейзаж с впечатляващ голям елен. Цветовете в тази композиция са преобладаващо зелени и сиви, които създават приятна и успокояваща атмосфера в стаята.

Пейзажът е изобразен с нежни и изтънчени акварелни бои, които придават на тапета поетичен и мечтателен вид. Гората е изпълнена с буйна зеленина, а в дълбините й се промъква една изящна фигура на елен. Той създава вълшебно настроение с присъствието си и пленява вниманието си с грациозността и красотата си.

Комбинацията от зелените и сивите нюанси визуално допълват пейзажа, като зеленото е свежо и оживено, а сивото придава усещане за тихота и спокойствие. Тази цветова палитра създава хармония в пространството и стимулира детското въображение.

Тапетът с акварелния горски пейзаж и красивия елен е идеално решение за детска стая. Той добавя природно вдъхновение и магия на обстановката, като същевременно осигурява спокойствие и уют. Детето ще може да се потопи в света на природата и вълшебството, развивайки своето въображение и креативност в приятна и стимулираща обстановка.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този тапет ще създаде уютна и природна обстановка в детската стая. Децата ще се наслаждават на гледката на горския пейзаж и елена, което ще стимулира техните сетива и въображение. Той може да послужи като визуално въздействие и източник на вдъхновение за игра и творчество.

Цена:
35 00 лв