Фототапет - Биг Бен

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-94
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален Фототапет – Биг Бен , подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 13 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Деница Делчева

много съм доволна от продуктите ви. Благодаря за бързото и красиво изълнение на поръчката ми!

П Стоянова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Ивалена Вълчева-Георгиева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря!

Lilyana Ivanova

Страхотни календари! Добро качество на достъпна цена! Бърза обработка на поръчките и много добра комуникация. Препоръчвам!

Надя Николова

Благодаря за календарите и подаръците към тях. Страхотни са! :)

Irina Tsaneva

Много бързо изпълнение на поръчката! Много съм доволна от календарите и подаръците към тях! Определено препоръчвам!

Pupe To

Бързи и коректни! Доволна съм.

Любомира Раднева

Страхотни календари! Бързина и коректност!

Елена Костадинова

Страхотна изработка и бързина.

Камелия Иванова

Много съм доволна от бързината и качеството на календарите. Страхотни сте!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Биг Бен?

Тапетът Биг Бен представлява вълнуваща комбинация от забележителност и природен пейзаж. На тапета е изобразен нощен пейзаж, в който се вижда славният Биг Бен. Това е символ на Лондон и една от най-разпознаваемите икони в света.

Представете си себе си седнал в хола, офиса или всекидневната си стая, а пред очите ви се разпъва величественият нощен пейзаж. След като залязе слънцето, градът се преобразява в изцяло нова и вълнуваща атмосфера. Биг Бен сияе сред нощните светлини, които огряват града, а цветовете на тапета добавят още повече настроение и уют.

Жълтото, кафявото и тъмносиньото са доминиращи цветове в тапета. Жълтото придава топлина и светлина, докато кафявото и тъмносиньото създават дълбоко и мистериозно усещане. Комбинацията от цветове създава хармония и елегантност, които са идеални за всяко помещение.

Този тапет е идеален избор за хол, офис или всекидневна, където можете да създадете уникална атмосфера. Неговият изразителен дизайн и нощният пейзаж с Биг Бен ще придадат на пространството ви усещане за престиж и изисканост.

Избирайки този тапет за всекидневна, вие създавате уникално преживяване и вдъхновение във вашето пространство. Оставете се завладяни от красотата на нощния пейзаж с Биг Бен и се насладете на спокойствието и естетиката, които този тапет предлага.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за различни пространства и помещения. Със своята изразителна визия и стил, той ще придаде уникалност и атмосфера на хола, офиса или всекидневната стая. Можете да го използвате за да създадете приятна обстановка в дома си или да добавите стил и елегантност във вашия работен кабинет. Тапетът ще съчетае перфектно с модерни, класически или еклектични интериори. Неговата привлекателна цветова палитра и изображението на Биг Бен го правят подходящ избор за всеки, който търси нещо уникално и впечатляващо.

Цена:
38 00 лв