Фототапет - Бруклински мост

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-99
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален Фототапет – Бруклински мост , подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 13 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Г. Костадинова

Бързина, коректност и добро отношение

Йоанна Георгиева

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Eli Ivanova

Много бърза доставка,ключодържатели изработени с много любов към всеки детайл.❤ Страхотен малък подарък за семейството и приятелите❤

Виолета Петкова

Календарите, които поръчах са с отлично качество и бърза изработка. Картината върху канава се е получила чудесно!

Janeta Boneva Sekova

Бърз и точен отговор на запитването ми, добра комуникация, коректно изпълнение и доставка! Препоръчвам!

Елица Иванова

За трета поредна година поръчвам календари. Вежливи, коректни, бърза изработка и доставка. Продължавайте все така! 5️⃣⭐

Жени Славова-Филева

Бързи и коректни!! Благодаря Ви

Veselka Traikova

Благодаря за бързата изработка и страхотно качество на календарите и за подаръците

Кристина Маврова

За втора година поръчваме календари и сме много доволни!

Аксиния Цецова

Страхотни сте , изключителни професионалисти, благодаря ви!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Бруклински мост?

Докато се наслаждавате на удобството на вашия хол, околностите се превръщат във вълнуващо пътешествие, разтварящо пред вас невероятна панорама от приключения. Фототапетът с пейзаж на море, град и голям мост, който свързва двата бряга на големия град, трансформира стената във вашата стая във врата към свят на вълнуващи възможности и неизследвани хоризонти.

Осезаемо оранжевото на залязващото слънце нежно прегръща хола и ви завлича в моментите на спокойствие и вътрешен мир, когато се наслаждавате на тихото преливане на морските вълни. Жълтата сякаш озарява стаята с топлина и енергия, отразяваща се в усмивките на вашите близки и приятели, които се събират около вас, за да споделят прекрасните мигове на живота.

Синьото, пленяващо с плътността си, ви отвежда в света на урбанизма и необятната градска живот. Това е цветът на вълнуващите приключения и невероятни възможности, който предлага големият град пред вас. Мостът, който се издига гордо на хоризонта, се превръща в символ на съединение и преодоляване на преградите. Той е мостът, който превръща мечтите в реалност и отваря вратата към нови хоризонти.

Като съчетание от цветове и символи, фототапетът създава атмосфера на свобода и вдъхновение, подтиквайки ви да сътворите своя собствена история в пространството на хола. Тук можете да пуснете воля на въображението си, да планувате нови приключения и да откриете смисъла на истинската свобода.

Освежаващият въздух на морето, съчетан с динамиката на градския пулс, превръща вашия хол в кът за изкуство, вдъхновение и открития. Всяка детайлна сцена, всяко облаково небе и отражение във водата имат възможността да ви пренасят във време и пространство, когато се наслаждавате на спокойствието или се запъти във вълнуващите градски приключения.

Фототапет за хол, изпълнен с оранжево, жълто и синьо, създава атмосфера, която оживява стената на вашата стая. Той ви позволява да се отпуснете, да създадете, да мечтаете и да преживявате неповторими мигове в уют и комфорт. Нека това пространство ви вдъхновява да изпълните живота си със смелост, красота и невероятни приключения.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този фототапет с уникалния пейзаж на море, град и голям мост е подходящ за хола, където искате да създадете атмосфера на спокойствие, вълнуващи приключения и свобода. Съчетанието от оранжево, жълто и синьо ще оживи всяко пространство и ще го превърне в културно убежище за вдъхновение и красота. Независимо дали търсите моменти на отпуск след дълъг ден или искате да създадете място за социални срещи, този фототапет е идеалният избор за да обогатите визията и настроението на вашия хол

Цена:
38 00 лв