Фототапет Вила в планината

Флис - Канаваца
Продуктов код walltapetis-01
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 7 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Г. Костадинова

Препоръчвам ! За пореден път поръчах от Вас и отново всичко е на ниво! Отново оправдахте очакванията ми и затвърдихте доверието , което имам във Вас за изработката на всичко , което съм поръчала до момента! Благодаря Ви! ❤

Албена Чиликова

Поръчвала съм няколко пъти и съм доволна. Препоръчвам.

Хрис Тина

Препоръчвам с две ръце ❤️

Marina Kirilova Olteanu

Въпреки хилядите ми изисквания и дори промени в езика, изработката е страхотна , много бърза и точно така, както я исках ! Препоръчвам с две ръце

Мехрибан Бирай

Надминахте очакванията ми.Благодаря от сърце за перфектна изработка на календарите и на всички подаръци. Страхотни сте.Много успехи на целия екип.

Neli Raicheva

Благодаря ви за красивата чаша! Пожелавам ви много доволни клиенти! Бързи,точни и корекни!❤❤❤

Лиляна Делиганева

❣️❣️❣️❣️Страхотни❣️❣️❣️❣️

Десислава Атанасова

Страхотни дрехи и календари поръчвам всяка година

Ивелина Христова

страхотни сте, благодаря много за бързата поръчка

Tedi Metodieva

Страхотно качество и много добра изработка!Определено препоръчвам!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Вила в планината?

Тапетът Вила в планината представлява великолепен пейзаж на природата, който предизвиква усещане за спокойствие и възхищение. В тази сцена можем да видим високи скалисти планини, които се издигат в небето силен и могъщ. Техните върхове са покрити със сняг, отразявайки нежността на белия цвят. Гледката е възхитителна и води погледа нагоре, представяйки ни изключителната величие на планинските върхове.

В долината пред планините се разпростира голямо езеро, чиито води са тихи и спокойни. Отразявайки безоблачното небе, езерото създава илюзия за безкрайност и хармония. Водата е изчистена и ясна, като зеркало, отразяващо красивия пейзаж около него.

В подножието на планините, непосредствено до езерото, се намира малка дървена къщичка. Тя изглежда като привечер се е укрила сред природата, като се слива с околната среда. Къщичката излъчва уют и топлина, като показва човешката присъствие в този безкрайно красив пейзаж.

Цветовете, които преобладават в този пейзаж, са зелено, сиво и бяло. Зеленият цвят е символ на живота и буйството на природата, създавайки чувство на свежест и енергия. Сивият цвят на скалите добавя стабилност и сила на пейзажа, докато белият цвят на снега и облаците допринася за усещането за чистота и светлина.

Този тапет пренася зрителя в магически свят на природата, където може да изпита хармония и възхищение от големия обхват на красотата около него.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с планински пейзаж е подходящ за всяко пространство, където искате да внесете природата и спокойствието. Той може да се използва в домове, където ще създаде атмосфера на уют и природна красота. Също така, той е подходящ за офиси и работни среди, където може да се създаде усещане за хармония и смирение, помагайки на хората да се релаксират и да се концентрират. Тапетът е идеален за спа-центрове, хотели или ресторанти, където желаете да предложите на гостите си изживяване на спокойствие и връзка с природата.

Цена:
38 00 лв