Фототапет - Дубай

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-86
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален Фототапет – Дубай , подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 9 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Mariq Spasova

Благодаря!Всичко е както трябва. Препоръчвам!

Карина Борисова

Прекрасни персонални подаръци! Благодаря !

Ивелина Георгиева

Много съм доволна!

Айгюл Сезгин Кърш

Получих календарите! Много съм доволна!

Славка Плахова

Благодаря за красивите календари и подаръците. Страхотни са. Бързо и качествено обслужване. Коректни и отзивчиви.

Ellena Tomova

Календарите са страхотни! Поръчахме многолистови (с 6 листа) и джобни календарчета. Благодаря за бързата доставка и отличното качество!

Toni Mihaylov

Невероятна изработка и качество, незаменим професионализъм и бързина. Препоръчвам с две ръце!!! :)

Petia Bolnova

Календарите са супер, а екипа много коректен! Браво продължавайте да ни радвате с нещата които правите!!!

Elena Kostadinova

Прекрасни календари, сърдечно благодаря ❤️! А също и подаръците са страхотни!

Антоанета Божилова

Здравейте,днес получих календарите.Изумена съм колко бързо станаха готови.Страхотни са!Много,много ви благодаря :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Дубай?

На този тапет за хол се изобразява нощен пейзаж на Дубай, гледан от високо, като прозряващ поглед на птица. Тапетът пресъздава живописната градска среда на Дубай, известна с великолепните си сгради и вълнуващия нощен живот.

Визуално, тапетът представя множество високи сгради, които се издигат в небето. Нощните светлини на града създават магична атмосфера, а цветовете, които преобладават, са зелено, синьо и жълто. Тези цветове придават на пейзажа ефект на изключителна живост и екзотичност.

Тапетът с нощния пейзаж на Дубай е идеален избор за декориране на хол, офис или дневна. Създава усещане за модерност и градска елегантност, като в същото време внася доза свежест и жизненост в пространството. Той може да създаде уютна и стилна обстановка, която ще позволи на хората да се отпуснат и се насладят на неповторимата красота на Дубай през цялата година.

Тапетът с нощен пейзаж на Дубай е прекрасен начин да добавите уникален и екзотичен акцент към вашето пространство. Със своите впечатляващи цветове и изображения, той ще създаде впечатляващ фокус и ще превърне вашата стая в истински градски рай.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът с нощен пейзаж на Дубай е подходящ за различни интериори и пространства. Той може да се използва в холове, офиси, дневни и други жилищни помещения. Създавайки модерна и градска атмосфера, тапетът добавя уникалност и екзотичност на всяко пространство. Със своите живописни цветове и изображения, тапетът създава впечатляващ фокус, привличайки погледите и внасяйки стил и красота във всяка стая. Независимо дали сте създали съвременен интериор или търсите да освежите стария си дизайн, тапетът с нощния пейзаж на Дубай е прекрасен избор.

Цена:
38 00 лв