Фототапет - езерото Hallshtatt

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-129
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапет – езерото Hallshtatt .  Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 7 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Юлияна Гогова

Изключително съм доволна ! За втори път поръчвам продукти от вас и всичко е на топ ниво! Тази година за първи път поръчвам календари и съм изключително впечатлена от всички подаръци към тях освен календарите които поръчах , получих и малки календарчета , ключодържатели и късметчета! Страхотни сте ! Другата година пак ще си поръчам от вас! Препоръчвам с две ръце на всички да пазаруват от вас! ❤️

Кремена Стоянова

За Коледа се доверих на вашия професионализъм и за предстоящия ни семеен прасник отново ще го направя!
Благодаря, страхотно сте!

Пламена Димитрова

Прекрасен календар. Изработката е много качествена, както и използваните материали. Поръчахме и на следващия ден бяха при нас календарите и подаръците към тях. Много сме доволни цялото семейство. Препоръчваме!

Ивелина Георгиева

Изключително коректни! Благодаря!

Дафина Кирякова

Изключително коректни! Благодаря!

Гьоксер Ахмедова

Качествени, експедитивни и коректни - наистина страхотни!!!

Здравка Иванова

Бърза и професионална изработка! Благодаря Ви за радостта, с която ни дарихте!

Любомира Гайдарска

За втора година поръчваме календари, просто са страхотни.Препоръчвам с две ръце.

Iva Aleksova

искам един календар с снимка .един ключодържател с снимка.5 джобни с снимка

Jorjeta Todorova

Днес получих доставката с календари много съм доволна :) . Благодоря ви :) !
Допълнителна информация

Фототапет - езерото Hallshtatt  , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Езерото Hallshtatt?

Този тапет с планински пейзаж е истинско произведение на изкуството, което пренася дивата и непокорена красота на природата във вашата всекидневна или хол. Централен елемент е голямото и изумително езеро, което се простира пред вас, разкривайки своето спокойно и кристално ясно водно тяло. Около него се извисяват впечатляващи високи планини, които градят непрестанно величие и мощ. Височините на планините са украсени с красиви зелени нюанси, които олицетворяват живота и плодородието на тази непокътната природа.

Малък град, който може да се усеща на разстояние, се откроява сред планините, като създава чувство за общност и уют. Сградите в градчето са покрити с богати нюанси от кафяво и бежово, което придава на тапета допълнителна топлина и земни тонове. Синьото на небето се прелива над всичко, създавайки безкрайност и спокойствие, което вълнува и успокоява душата.

Този тапет е перфектното допълнение към вашето пространство, предоставяйки ви възможността да изпитате магията и великолепието на планинските пейзажи всеки ден. Неговите цветове - зелено, кафяво, синьо и бежово - създават хармонична комбинация, която може да се впише перфектно във вашия интериор. Този тапет ще ви вдъхнови да откриете вътрешния си мир и да се насладите на природата в цялата й прелест.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този уникален тапет с планински пейзаж е идеален за всекидневна, хол или други пространства в дома, където искате да създадете уютна и спокойна атмосфера. Цветовата гама от зелено, кафяво, синьо и бежово е приятна за окото и се хармонизира с различни стилове на интериора. Тапетът ще ви пренесе в приказно място, където можете да се насладите на красотата на езерото и планините всеки ден. Създайте уникална и впечатляваща атмосфера в дома с този тапет, който ще привлече всяко окото и ще ви потопи в приятна обстановка на природата.

Цена:
38 00 лв