Фототапет Живописна картина

Флис - Канаваца
Продуктов код wall917776
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 10 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Dima Lambova

Прекрасни са подаръците! Перфектни са в изработката, качеството бързината, всичко!

Ива Георгиева

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Ивалена Вълчева-Георгиева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Vessela Serafimova

Чудесен резултат на учудващо добра цена. Специално поздравления и за комуникационните умения на Пламена Чиликова, която тушира първоначално нетолкова отзивчивото обслужване. Благодаря Ви, усмихнахте много мен и цялата рода :))

Alexander Kraev

Благодаря за бързата и качествена изработка на поръчаните календари! Перфектно отношение към клиента!

Зорница Кънева

Изключително коректни, бързи и отзивчив! Благодаря Ви, че за пореден път, оправдахте очакванията ми!

Теодора Труйкова

Страхотни календари, бърза доставка и добро качество. Благодаря ви Art-Gift

Райна Б.Костадинова

Благодаря за прекрасните календари. Много бързо пристигнаха с хубаво качество. Със сигурност, бих си поръчала отново от вас! Успех! :)

Svetlana Galinova

Поръчах комплект тениски и бебешки бодита с щампа, изработката е бърза, и качеството е високо.

Tanya Todorova

Много добра изработка...любезно и качествено обслужване.Препоръчвам!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Живописна картина?

Тапетът Живописна картина представлява живописна маслена картина с есенен пейзаж. Във визията се привличат вниманието алеята, която се простира в далечината, обгърната от пищни дървета с оранжеви, червени и жълти листа. В парка, през който преминава алеята, можем да забележим няколко старинни лампи, които излъчват топла, жълта светлина. Техният светъл оттенък създава уютна и романтична атмосфера.

В центъра на картина е изобразен човек, който разхожда в парка с чадър. Въпреки есенния ветрилов, той се усмихва и се наслаждава на момента. Чадърът може да бъде в ярко цветен десен или да отразява цветовете на околната природа, допълвайки палитрата на тапета.

Цветовата гама на тапета е богата и наситена. Жълтите тонове преобладават, предавайки топлина и светлина на пейзажа. Оранжевите и червените нюанси създават ефектни акценти и изразяват красотата на есента. Сините цветове добавят хармония и баланс към композицията.

В общи линии, тапетът представя уникален и уютен есенен пейзаж с атмосфера на спокойствие и красота. Съчетанието от различни цветове и елементи - дървета, лампи, алея, човек с чадър - създава живописна и наситена сцена, която може да добави артистичен шарм към всяко пространство, където би бил използван този тапет.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този тапет с есенен пейзаж е подходящ за различни интериори и помещения. Той може да се използва в домашни атмосфери, като дневни, спални или трапезарии, за да добави топлина и уют. Също така, тапетът може да се използва и в комерсиални обекти като хотели, ресторанти или офиси, за да създаде приятна и релаксираща обстановка. Независимо от мястото, този тапет ще придаде изящество и артистичност на всяко пространство.

Цена:
38 00 лв