Фототапет Залез от Рая

Флис - Канаваца
Код wall10033802
Колекция Art Gift Decor
5.00
694

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 17 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Василена

Фототапетът дойде точно както беше описано и на снимката. Качеството на печата е впечатляващо.

Димитър

Качеството е надминало всичките ми очаквания. Препоръчвам с две ръце!

Филип Д.

Фототапетът е чудесен! Бърза доставка и високо качество. Ще поръчам отново.

Петя

Фототапетът е невероятен! Качеството на печата е изключително, а монтажът беше лесен. Благодарим ви!

Яна

Поръчахме тапети за хола и сме много доволни. Лесно се поставят и изглеждат страхотно.

В. Иванова

Тапетите изглеждат страхотно и се монтират много лесно. Препоръчвам

Boqna

Цветовете и детайлите на тапета са просто невероятни.

С. Пенева

Поръчах фототапет за детската стая и резултатът е просто невероятен. Децата са възхитени!

А. Миланова

Супер съм впечатлена от фототапета! Много лесно се поставя и изглежда страхотно на стената. Приятелите ми постоянно ме питат откъде съм го купила.

Иванка Борисова

Чудесен фототапет

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Залез от Рая?

Тапетът представлява един прекрасен морски пейзаж, който излъчва спокойствие и екзотика. В центъра на изображението се простира скалист бряг, който внася известна дива и непокорна естетика. Скалите са разнообразни по форма и размер, с тяхната текстура да отразява години от експозиция на сол и морски вълни.

В задната част на пейзажа, над скалите, се издигат екзотични палми с покълнала зелена листва. Техните високи и струнки стъбла се протягат към небето, придавайки също така идеята за усещане на приключение и небрежност.

Този невероятен морски пейзаж е допълнен от безкрайното пространство на океана, който се простира в далечината. Морето има изразителен цвят, вариращ от нежно синьо до наситено тюркоазено. Покачвайки се по тапета, цветовете постепенно преминават в различни оттенъци на зелено и жълто, създавайки впечатление за живот и движение.

Във въздуха летят екзотични папагали, които са наситено оранжеви и кафяви. Техните ярки цветове се отличават срещу задния фон на небето и морето, придавайки допълнителна жизненост на цялото изображение.

Този тапет се характеризира с яркост и живописност в цветовата схема, която включва жълто, зелено, оранжево и кафяво. Той е перфектен избор за създаване на една топла и уютна обстановка във вашата стая. Свежите и жизнени цветове на тапета ще внесат радост и хармония във вашия интериор.

С неговото богатство на детайли и морски елементи, този тапет ще ви позволи да се потопите в магията на един прекрасен морски свят. Той е идеален избор за всички, които се стремят към екзотика, спокойствие и връзка с природата.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с морски пейзаж е подходящ за различни интериорни пространства. Той може да се използва в спалнята, за да създаде атмосфера на спокойствие и релаксация. В дневната или хола тапетът ще добави екзотичен и свеж акцент. Той също така може да бъде използван във ваканционни домове или бунгала, за да подчертае морската тематика и да създаде усещане за отдалечен рай. Този тапет ще внесе уникален и живописен акцент във всяко помещение, където желаете да добавите морска атмосфера и екзотика.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв