Фототапет Къщи до реката

Флис - Канаваца
Продуктов код wall974113
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 13 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Emiliq Lilqnova

Много бързи и точни в изпълнението на поръчката.Благодаря ви!

Деница Делчева

много съм доволна от продуктите ви. Благодаря за бързото и красиво изълнение на поръчката ми!

Даниела Трифонова

Благодаря ви за коректното и професионално обслужване! Календарите са страхотни, за пета поредна година използвам вашите услуги.

Жени Димитрова

Изключително доволна съм! Бързи и коректни! Благодаря Ви !!!

Боряна Янкова

Изключително бързо и качествено обслужване!

Надя Николова

Благодаря за календарите и подаръците към тях. Страхотни са! :)

Kremena Simeonova

Получих си поръчката изключително бързо - календари и тениски. Много съм доволна от изработката и от обслужването. Ще вметна само, че това не ми е първата покупка, а когато ми се наложи някоя шеговита тениска или сувенир, откакто съм открила Арт-гифт, използвам услугите, тъй като цената и качеството са в идеален синхрон. Така че, пожелавам още мнооого успехи!

Мирослава Станева

Календарите са страхотни !

Viki Angelova

правите много хубави дизайни

Милена Сашова

Коректни и отзивчиви!!!!!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Къщи до реката?

Фототапет Къщи до реката е изображение на спокоен и уютен пейзаж с езеро и лодка, заобиколени от малки къщички, разположени на брега. Цветовете на тапета са преобладаващо сиви и черни, което придава атмосфера на меланхолия и спокойствие.

Този тапет е перфектен избор за различни помещения в дома ви. За хола, той ще създаде усещане за уют и спокойствие, предлагайки естествена и хармонична визия. За спалнята, тапетът може да внесе атмосфера на релаксация и спокойствие, създавайки идеална обстановка за почивка. В дневната, изображението на природата ще допринесе за усещането за свежест и природна красота, съчетани с модерна елегантност.

С тапета "Къщи до реката" ще можете да създадете привлекателен и естествен пейзаж в интериора на вашия дом. Изберете го за да добавите уникален акцент и да преобразите пространството с неговата красота и хармония.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този тапет с пейзаж на езеро, лодка и къщички на брега е подходящ за различни пространства в дома. Можете да го използвате в хола, за да създадете уютна и спокойна обстановка. Също така, той ще придаде релаксираща атмосфера в спалнята. В дневната стая, тапетът ще добави естественост и красота на природата. Независимо къде го поставите, този тапет ще създаде привлекателен и хармоничен пейзаж във вашия дом.

Цена:
38 00 лв