Природен пейзаж с река и лебеди - Идеален тапет за всекидневна, хол и кухня | Фото Тапети

Фототапет лебедово езеро

Флис - Канаваца
Продуктов код wall877056
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 23 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
36 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Фати Амзова

Благодаря за невероятните чашки с снимки ????

Даниела Трифонова

Благодаря ви за коректното и професионално обслужване! Календарите са страхотни, за пета поредна година използвам вашите услуги.

Грациела

Страхотно качество и обслужване. Бързи и коректни. За втора поредна година ползвам услуги и смятам да се възползвам и за напред. Препоръчвам с две ръце ! Пожелавам ви само успехи

Силвия Илиева

Много бързи и коректни .Обадиха се да кажат кое как ще бъде и изпълниха вс което искам.

Краси Стоянова

Препоръчвам с две ръце ❤️

Eli Ivanova

Много бърза доставка,ключодържатели изработени с много любов към всеки детайл.❤ Страхотен малък подарък за семейството и приятелите❤

Мирела

Уникални сте!

Диляна Манева

Бързи и много коректни- препоръчвам

Стели

Много съм доволен! Препоръчвам с две ръце

Вероника Тодорова

Поръчката вече е при нас Детските календари са страхотни, както и подаръците, които получихме към тях. Благодаря за отзивчивото и коректно обслужване! Успешна и ползотворна година!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Лебедово езеро?

Тапетът Лебедово езеро е идеален за всяка всекидневна, хол или кухня. Той представя природен пейзаж с река и дървета, заобиколени от живописни лебеди, които плуват по реката. Цветовата палитра на тапета включва синьо, оранжево и зелено, което създава хармонична и освежаваща атмосфера в стаята. Синьото придава усещане за спокойствие и сърпантливост, оранжевото добавя топлина и енергия, а зеленото създава усещане за природна свежест и живост. Този тапет е перфектен избор, ако желаете да добавите природата и успокояващата й енергия в интериора на вашата стая.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Тапетът Лебедово езеро е подходящ за различни помещения в дома, включително всекидневна, хол и кухня. Естествените елементи, представени на тапета, като реката, дърветата и лебедите, ще създадат уютна и природна атмосфера, която е подходяща за отдих и релаксация. Тапетът може да бъде поставен на една или повече стени в стаята, за да добави визуална дълбочина и интерес към интериора. Неговата цветова комбинация от синьо, оранжево и зелено е свежа и живописна, което го прави подходящ избор за създаване на приятна обстановка във всяко от тези помещения. Прекрасна идея за тапет за всекидневна, с който да добавите природен елемент в своя дом.

Цена:
36 00 лв