Фототапет - Мейн стрийт

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-101
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален Фототапет – Мейн стрийт , подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 23 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Фати Амзова

Благодаря за невероятните чашки с снимки ????

Бисерка Йорданова

Качествена изработка, всичко е изпипано до детайли, бърза и коректна доставка, добра комуникация!

Борислава Щърбева

Страхотни сте страшно съм доволна от календарите. Препоръчах ви и на мой приятели

Gabriela Berberova

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Ellena Tomova

Календарите са страхотни! Поръчахме многолистови (с 6 листа) и джобни календарчета. Благодаря за бързата доставка и отличното качество!

Aleksandra Stoyanova

Благодаря за страхотните календари и бързата изработка и доставка. Останахме много доволни, със сигурност пак ще ползваме вашите услуги

Velina Mavrodinova-Petrova

Вече за втора година се доверяваме на Art-Gift за изработка на календари със снимка на децата ни. И тази година не ни разочароваха - календарите са с високо качество, изработката е чудесна, а изпълнението - експресно. Подаръците, които получихме от тях към поръчката също са великолепни! Благодарим!

Кристина Иванова

Уникални! Страхотно качество, отлична цена! Препоръчвам на 100%

Симона Герасимова

Много съм доволна. Препоръчвам ги. Изключително коректни, бързи и любезни :)

Hristina Ivanova

Изключително коректни. За втора година поръчвам календари и въпреки, обявените 10 дни за изпълнение на поръчката, тя беше изпратена по-рано.
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Мейн стрийт?

Тапетът "Мейн Стрийт" е картина на урбанизиран пейзаж, която ви позволява да пренасочите своето пространство в един магически нощен градски свят. Високите сгради и небостъргачите, които издигат силуетите си в безкрайността на небето, придават на тапета доза на модерност и енергия.

Пред вас се разкрива изумителна гледка към огромен мост, който се простира над морската повърхност. Жълтите светлини, които озаряват моста, създават атмосфера на топлина и комфорт. Те се отразяват върху непокътнатите води на морето, създавайки магични отблясъци, които привличат погледа и допълват визуалното изживяване на тапета.

Цветовете на тапета са многогранични и наситени. Синьото на небето създава усещане за спокойствие и безкрайност, докато жълтото и оранжевото допринасят за топлината и динамиката на градския пейзаж. Розовите нюанси добавят изтънченост и романтика, предлагайки баланс към визията.

Този тапет е перфектно допълнение към хола или офисното пространство. В домашна обстановка, той ще внесе усещане за градски стил и същевременно ще ви даде усещане за спокойствие и приятелска атмосфера. В офисната среда, тапетът ще вдъхнови креативността и ще подчертае модерния и професионален дух.

С "Мейн Стрийт" тапетът, можете да пренесете вашия интериор в изключителен мир от красота и хармония. Отразявайки нощния пейзаж на голям град с внимание към детайла, този тапет създава впечатляваща визия, която ще пленява окото и ще запленява сетивата ви с елегантност и съвременност.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапет за хол "Мейн Стрийт" е подходящ за всяко пространство, което търси комбинация от модерен градски стил и уютна атмосфера. Той ще превърне вашата холна зона в уникално пространство за релаксация и развлечение. Също така, тапетът е идеален за офисни среди, където ще внесе енергия и вдъхновение, съчетани със стил и професионализъм. Благодарение на своите наситени цветове и магическата гледка, този тапет ще донесе уникално изживяване във всяко пространство.

Цена:
38 00 лв