Фототапет - Морска свежест

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-3D-15
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапет – Морска свежест
Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.
 

2 поръчки за последните 19 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Десислава Янева

Супер качество и бърза изработка! Препоръчвам!

Ивалена Вълчева

Много любезни, обясняват до точност, за да няма недоразумение.

Диляна Далакова

здравейте, получих карендарите си днес. Страхотни както винаги Благода!

Христина Христова

Много съм доволна от календарите, който поръчах. Определено ще използвам услугите ви отново

Sabrina Zheleva

Благодарим за бързото и коректно обслужване, препоръчвам ☺️

Ани Василева

Страхотни календари, навременна доставка, а ключодържателя е страхотен!!!! Доволни за поредна година! Благодаря

Румяна Давчева

Страхотни календари и подаръци ! Бързи и коректни! Благодаря Ви ! :)

Monika Panteleeva

Много съм доволна! Благодаря Ви!

Dessislava Valentinova

Страхотно обслужване, очарована съм :)

Анелия Ангелова

Изключително любезно, бързо и коректно обслужване. Страхотно качество на продуктите. Препоръчвам!
Допълнителна информация

Фототапет - Морска свежест, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Морска свежест?

Тапетът Морска свежес представлява изключително красива сцена на морски пейзаж. Той включва много интересни и атрактивни елементи, които създават усещане за спокойствие и хармония.

Централният фокус на тапета е красивата каменна тераса, която предлага прекрасна гледка към морето. От терасата се разкрива прекрасен панорамен изглед към безкрайната водна повърхност. В далечината се наслаждавате на видовете планини, които изглеждат магично сред морската далечина.

Водата в този тапет с морски пейзаж е изключително спокойна, без вълни. Тя има светъл син цвят, който придава усещане за прозрачност и свежест. Във водата са разположени малки къщички, които се стичат със средата и създават очарователна атмосфера.

Пейзажът е обграден от разнообразни растителни елементи, които допълват красотата на морската сцена. Палмите, със своите величествени стволове и изящни листа, създават усещане за тропическа атмосфера. Гларусите, които летят в небето, придават допълнителен детайл и живост на пейзажа.

Цветовете в този тапет са основно синьо, зелено и кафяво. Те създават хармоничен и спокоен палитра, която допринася за релаксиращата атмосфера на помещението, в което ще бъде поставен тапетът. Това го прави подходящ за спалня, дневна стая или хол.

Общо взето, тапетът предлага уникално визуално изживяване на спокойствие и приятна обстановка сред морския свят. С неговата красота и разнообразие на детайли, този тапет може да създаде уютна и релаксираща атмосфера във всяко помещение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за всяко помещение, в което искате да създадете усещане за спокойствие и свежест. Той ще бъде прекрасно допълнение към спалнята, където може да помогне за създаването на релаксираща и уютна обстановка. Също така, той ще излъчи атмосфера на спокойствие и хармония в дневната стая или хола, където можете да се насладите на красивия морски пейзаж. Независимо от избрания интериор, тапетът ще придаде свежест и естетика на всяко помещение.

Цена:
38 00 лв