Фототапет - Мостът в Бруклин

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-97
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален Фототапет – Мостът в Бруклин , подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 11 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Rusiana Taneva

Точни, коректни, работещи с внимание към всеки детайл! Препоръчвам!

Ивета Петрова

Бързи, любезни и със страхотно качество продукти ! Препоръчвам с две ръце !!

Кремена Стоянова

За Коледа се доверих на вашия професионализъм и за предстоящия ни семеен прасник отново ще го направя!
Благодаря, страхотно сте!

Александрина Карабашева

Препоръчвам! Коректни и изпълнителни! Благодаря Ви!

Dobroslava Conkova

Календарите са страхотни. Благодаря :)

Василена Георгиева

Благодаря за страхотните календари и подаръците! Препоръчвам с две ръце!

Десислава Пламенова Петрова

Много бързи, много добра изработка, изключително съм доволна! Благодаря!

Ирена Миткова

Благодаря ви за страхотните календари,бързата доставка и коректността.

Marina Mircheva

Бързо и качествено обслужване. Препоръчвам :)

Йоанна Койчева

Много съм доволна от поръчаните календари и подаръчетата към тях! Прекрасни са! Благодаря ви!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Мостът в Бруклин?

Тапетът "Мостът в Бруклин" представлява завладяващ градски пейзаж, който непринудено отразява известния Бруклински мост, внушителните небостъргачи и безкрайността на океана. Тази произведба на изкуството пренася зрителя в дълбочините на градската животност, захвърляйки го във вихъра на модерния урбанизъм и природата.

Изображението е уловило един уникален момент от деня - залязващото слънце, което огрява града с последните си лъчи. Цветовете на тапета се играят във взаимодействие, създавайки изключително живописна палитра. Топлите нюанси на кафяво и бежово се сливат с изтънчения жълтен отблясък на залязващото слънце в заднината, като създават топлина и уют. След това, синьото на морето и небето придава на сцената освежаващ акцент и спомага за създаването на равновесие и хармония.

Мостът в Бруклин, като символ на града, се издига високо над сградите, давайки впечатление за непоклатимост и сила. Той свързва не само физическите части на града, но и миналото с настоящето и бъдещето, давайки му възможност да се отрази в блясъка на модерната епоха.

Тапетът "Мостът в Бруклин" е идеален за тези, които желаят да пренесат енергията и изискаността на градската среда в дома си. Той ще добави стил и същевременно ще внесе спокойствие и хармония в пространството, създавайки уникална атмосфера на градска елегантност и природна красота.

С тапет за всекидневна "Мостът в Бруклин" ще се потопите в прелестта на един от най-емблематичните райони на света, разкривайки визията на града, който никога не спи. Той ви предлага възможността да се насладите на градската поезия и да създадете пространство, което отразява вашата индивидуалност и страст към красотата на света около вас.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Мостът в Бруклин" е подходящ за всяка стая, която желаете да превърнете в уютен уголем с градско въздухоплаване. Идеален е за спалня, където може да създаде атмосфера на спокойствие и релаксация. Също така, ще придаде изисканост и стил на хола, дневната или офисното пространство. Благодарение на своята красота и уникален дизайн, тапетът ще се превърне в фокусна точка във всяка стая, като добави характер и персоналност към интериора ви.

Цена:
38 00 лв