Тапет Облаци в морето - Хармония и свежест за офис, спалня и хол | Фото Тапети

Фототапет Облаци в морето

Флис - Канаваца
Продуктов код wall729883
Колекция Art Gift Decor
5.00
778

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 17 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Penka Peneva

Прекрасно изработени календари, точно, бързо и коректно доставени!

Жени Димитрова

Изключително доволна съм! Бързи и коректни! Благодаря Ви !!!

Борислава Маркова

Много благодаря за бързото изработване на календарите и тази година, както и за подаръците към тях. Отново са страхотни и качествени. Бъдете все така добри в работата и коректни към нас клиентите и ни радвайте още повече с всяка изминала година!

Десислава Пламенова Петрова

Много бързи, много добра изработка, изключително съм доволна! Благодаря!

Ivalina Vasileva

Art-Gift, Благодаря Ви за бързата изработка, коректността и доброто обслужване... Продължавайте все така. Весели празници Ви желая

Вероника Петкова

Надминахте нашите очаквания Изключително качество продължавайте да радвате хората НЕВЕРОЯТЕН ЕКИП

Йордан Симеонов

Благодаря за бързата доставка , страхотни са .......

Мая Замова

Благодаря ви! Страхотни са календарите, а изпълнението светкавично!!!!!

Ivanka Georgieva

Благодарим за прекрасните коледни календари, които изработихте бързо и професионално!

Jorjeta Todorova

Днес получих доставката с календари много съм доволна :) . Благодоря ви :) !
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява тапетът Облаци в морето?

Тапетът "Облаци в морето" представя красив морски пейзаж, който съчетава живописни елементи. В далечината се открива впечатляващ градски панорамен изглед, докато в небето плават облаците, добавяйки допълнителна атмосфера на спокойствие и хармония. Цветовата гама на тапета се характеризира с нежни лилаво розови и жълти нюанси, които придават на стаята уют и свежест. Това е идеален избор за фототапет за офис, спалня или хол, като създава атмосфера на релаксация и вдъхновение. Със своите прекрасни детайли и хармонични цветове, тапетът "Облаци в морето" ще привлича погледите и ще създава уникална атмосфера във всяко помещение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Тапетът "Облаци в морето" е подходящ за различни помещения, включително офиси, спални и холове. Неговият морски пейзаж и живописни цветове създават усещане за спокойствие и хармония, което е идеално за отдих и релаксация в спалнята. В офиса тапетът може да добави свежест и вдъхновение, докато в хола създава приятна и уютна атмосфера.

Цена:
35 00 лв