Фототапет - Парк Хамилтън 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-102
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален Фототапет – Парк Хамилтън 2, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 6 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Yana Panteleeva

Благодаря,за бързото и добро обслужване! Много съм доволна ????

Петя Динкова Господинова

Благодаря за страхотните календари! Весели празници!

Iliyana Dyulgerova

Чудесно свършена работа, точни изработка и дизайн както поръчах и експресна доставка! Препоръчвам с две ръце!

Medi Mehmedova

Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️ -

Boryana Vasileva

Получих календарите+подаръците=чудесни са!Благодаря ви.

Krasi Dimitrova

Днес си взех календарите !Страхотна изработка бързи и коректни! Продължавайте така и за напред .☺Благодаря!

Елена Костадинова

Страхотна изработка и бързина.

Petq Bobcheva

Получих календарите и много съм доволна

Теодора Труйкова

Страхотни календари, бърза доставка и добро качество. Благодаря ви Art-Gift

Мария Димитрова

Страхотни сте ;)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Парк Хамилтън 2?

Тапетът с нощен градски пейзаж е изумителна комбинация от модерност и спокойствие, която пренася ви в магическия свят на голям мегаполис. Визията на пейзажа представлява впечатляващ изглед към града, където високи сгради създават завладяваща симфония от светлини. Чудната мозайка от светещи прозорци създава неповторима атмосфера на живот и движение.

Приятната лилаво-жълта цветова гама придава на тапета усещане за топлина и уют. Лилавите нюанси подчертават мистерията на нощта, докато жълтите оттенъци придават със своята яркост живост и енергия на градския пейзаж.

Спокойното море, което се вижда на заден план, добавя усещане за хармония и баланс. Това е идеалният избор за хола или офиса, където можете да се потопите в атмосферата на градския живот, докато същевременно запазите усещането за спокойствие и уют.

Този тапет с нощен градски пейзаж е не само декоративен елемент, но и визуална поезия, която трансформира стената ви в проход към вълшебната енергия на съвременния град. Отдайте се на чара на нощната живот и се потопете в безкрайните възможности, които предлага градът през погледа на този неповторим тапет.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът с нощен градски пейзаж е перфектен избор за хола, спалнята или офиса ви. Създавайки усещане за модерност и спокойствие, той съчетава красивият изглед към високите сгради и светещите прозорци със спокойствието на нощния пейзаж и прелъстителната комбинация от лилаво и жълто. Тапетът придава на помещението уютна атмосфера и ви позволява да се отдадете на мечтите си за големия град, без да напускате удобството на дома или работното място.

Цена:
38 00 лв