Фототапет - Парк Хамилтън

Флис - Канаваца
Код wall-s-100
Колекция Art Gift Decor
5.00
694

Уникален Фототапет – Парк Хамилтън , подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 7 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Karina

Много съм впечатлена от качеството и дизайна на фототапета. Изглежда страхотно на стената.

Траян

Цветовете са ярки и наситени, точно както си ги представях. Много съм доволна.

Миглена

Фототапетът е с много високо качество и точно както беше показан на снимката. Препоръчвам!

Milen

Супер качество и бърза доставка!

С. Николова

Монтажът на фототапета беше лесен и бърз. Той преобрази напълно хола ни и сега изглежда като нов.

А. Миланова

Супер съм впечатлена от фототапета! Много лесно се поставя и изглежда страхотно на стената. Приятелите ми постоянно ме питат откъде съм го купила.

Даниела

Много съм доволна, тапетът изцяло преобрази детската стая. Прекрасна изработка и качество!

Иванка Борисова

Чудесен фототапет

Ива Иванова

Искахме да направим стаята на сина ни специална и уникална, затова избрахме да поръчаме фототапет със снимка, която ние изпратихме. Art Gift Decor превърнаха нашия файл в прекрасен фототапет, който сега краси едната стена на стаята му. Всеки път, когато влизаме там, се усмихваме. Отлична работа, бърза доставка и страхотно качество!

Магдалена Надкова

Страхотни сте целият Ви екип. Много добра изработка. Препоръчвам Ви с две ръце!

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Парк Хамилтън?

Фототапет - Парк Хамилтън трансформира вашата всекидневна в прозорец към света на големите градове и вълнуващите нощни пейзажи. Тази художествена композиция съчетава магията на градската среда с блясъка на светлините и очарованието на морето.

Когато се спрете пред този тапет, ще се почувствате като част от динамичната енергия на голям град. В главната роля е впечатляващият нощен пейзаж, изпълнен с оранжеви, червени и жълти тонове, които се разливат по небостъргачите и улиците. Градската картина се оживява от безкрайните светлинни излъчвания и светлините на колите, които създават заря на оцветените стъкла.

Спокойната морска вълна се смесва със суетата на града, създавайки хармония и баланс. Слънцето се задава на хоризонта, преливащо се от оранжево към тъмно лилаво, оставяйки след себе си блясъка на последните лъчи. Изображението на морето носи успокоение и спокойствие, което се прелива вътре във вашата обитаема стая.

Този фототапет е създаден с намисъл за хол, офис или дневна, където можете да се наслаждавате на атмосферата на големия град всеки ден. Съчетавайки модерен дизайн със забележителни елементи от градската живот, този тапет ще вдъхнови въображението ви и ще ви предостави невероятно визуално изживяване.

Отворете вратите на вашата всекидневна и се потопете в тази уникална комбинация от градски пейзажи и морски бриз. Нека този тапет стане прозорецът, през който можете да се наслаждавате на невероятни визии всеки ден.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този уникален фототапет за всекидневна с градската картина и нощен пейзаж е идеален за всяка модерна обстановка. Със своите ярки цветове и впечатляващи детайли, той ще добави живот и енергия както във вашата всекидневна, така и в офисното пространство. Свежите оранжеви, червени и жълти тонове създават топла и уютна атмосфера, а морската вълна добавя доза спокойствие и релаксация. Независимо дали го използвате в хола, дневната или офиса, този фототапет ще придаде на пространството ви уникален и съвременен вид.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв