Фототапет Пейзаж със слънчогледи

Флис - Канаваца
Код wall10351292
Колекция Art Gift Decor
5.00
694

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 15 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет - Пейзаж със слънчогледи ?

Тапет с цветя Пейзаж със слънчогледи, представлява живописен пейзаж със слънчогледи. В задната част на тапета се простират плътни зелени гори, които се преливат в далечината. При внимателно наблюдение, се забелязва наближаващият залез, който създава меки и топли оттенъци от жълто, оранжево и кафяво. Цветовете на слънчогледите са живи и наситени, отразявайки красотата на природата.

Този тапет е идеален за всяка стая в дома или офиса. В спалнята ще създаде уютна и релаксираща обстановка, в която можете да се отпуснете след напрегнат ден. Във всекидневната, хола или кухнята, тапетът с пейзажа ще придаде природна естетика и ще внесе част от красотата на природата във вашия дом. Освен това, в офиса тапетът може да освежи атмосферата и да създаде по приятно работно място.

Тези богати цветове и детайли на пейзажа създават илюзията, че сте на открито и можете да се насладите на спокойствието и красотата на природата, без да напускате дома си. Тапетът със слънчогледи и пейзаж е перфектното допълнение към вашият дом, където можете да се наслаждавате на мир и хармония.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с пейзажа на слънчогледи е подходящ за различни помещения, като спалня, всекидневна, хол, кухня или офис. Той ще добави природна естетика и цветност във всяко помещение. Благодарение на своите топли цветове и живописни детайли, тапетът създава уютна атмосфера и придава усещане за спокойствие и хармония. Независимо дали желаете да освежите интериора на дома си или да добавите изтънчен акцент в офиса, този тапет е идеален избор за създаване на красива и приятна обстановка.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв