Фототапет - Полет над Ню Йорк

Флис - Канаваца
Код wall-s-104
Колекция Art Gift Decor
5.00
694

Уникален Фототапет – Полет над Ню Йорк, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 11 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

К.Далиева

Благодарим ви за страхотния фототапет! Изглежда прекрасно на стената ни.

Ц. Георгиев

Изключително доволна съм от покупката. Цветовете са живи и ярки, а качеството е на високо ниво.

Виолина

Тапетите са невероятни! Лесни за поставяне и направиха стаята много уютна.

Х.Христов

Фототапетът е прекрасен и много стилен. Поставихме го в дневната и всички гости го забелязват. Качеството е на много високо ниво!

V. Velichkov

Фототапетът е точно като на снимките. Бърза доставка и отлично качество.

Гергана

Отлично обслужване и бърза доставка. Фототапетът изглежда фантастично.

Росица М.

Цветовете и детайлите са изключително реалистични. Инструкциите за поставяне бяха ясни и процесът беше бърз и лесен. Силно препоръчвам!

Даниела

Много съм доволна, тапетът изцяло преобрази детската стая. Прекрасна изработка и качество!

Васил

Бързо, точно и професионално обслужване!

Ива Иванова

Искахме да направим стаята на сина ни специална и уникална, затова избрахме да поръчаме фототапет със снимка, която ние изпратихме. Art Gift Decor превърнаха нашия файл в прекрасен фототапет, който сега краси едната стена на стаята му. Всеки път, когато влизаме там, се усмихваме. Отлична работа, бърза доставка и страхотно качество!

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Полет над Ню Йорк?

Тапетът "Полет над Ню Йорк" е вълнуваща композиция, представяща пейзажа на голям град с високи сгради и небостъргачи. Тази уникална сцена е заснета от високо и ви предлага невероятно изживяване на градския пейзаж.

Главният акцент на тапета са високите сгради, които се издигат в небето, създавайки впечатляваща градска симетрия. Линиите и формите на архитектурата са изключително ясни и изразителни, предавайки усещане за сила и прогрес.

В далечината се открива прекрасен изглед към морето. Това е визия, която привлича със своята спокойствие и хармония. Залезът на слънцето създава нежни отблясъци върху водната повърхност, което придава на цялостната сцена допълнителна привлекателност и топлота.

Цветовата палитра на тапета се състои от сиви, жълти и сини нюанси. Сивото присъства като доминиращ цвят, подчертавайки силата и елегантността на града. Жълтите акценти придават допълнителна динамика и живост на пейзажа, докато синьото допринася за осезаемостта на морската атмосфера.

Тапетът "Полет над Ню Йорк" е идеален за хол или офис, тъй като създава силно впечатление и добавя съществен дял от усещане за градска енергия в интериора. Той привлича погледа и предава усещане за модерност и простор, докато същевременно внушава спокойствие и вдъхновение.

Независимо дали търсите нещо за да подчертаете съвременния стил на жилището си или да добавите един елегантен акцент в офисното пространство, този тапет ще ви предостави уникално преживяване на градския живот и природата, съчетани в едно изображение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапет с градски пейзаж "Полет над Ню Йорк", подходящ за различни интериори. Той може да се използва в хола, за да добави модерен и градски акцент към пространството. Освен това, той е подходящ за офиси и работни помещения, където създава впечатление на енергия и вдъхновение. Благодарение на сивата, жълтата и синята цветова палитра, този тапет е в състояние да придаде усещане за стил и модерност на всяко помещение. Независимо дали става въпрос за дом или професионално пространство, тапетът "Полет над Ню Йорк" е великолепно допълнение към интериора.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв