Фототапет с горичка, езеро и лебеди - идеално допълнение за дневна, хол или кухня | Фото Тапети

Фототапет природа 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10445029
5.00
778

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 10 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ивелина Георгиева

Страхотни професионалисти!Надминахте очакванията ми .Всичко е точно както го поръчах.Благодаря ви от сърце за перфектната и бърза изработка както и за коректното и мило обслужване. -

Lily Kostadinova

Изработката е страхотна, много бърза и точно така,както я исках! Препоръчвам с две ръце -

Marina Racheva

Добро изпълнение и бърза доставка!

Radmila Neykova

Бърза изработка, добра комуникация и лесна платформа за поръчка, цената също е много добра.

Evelina Milanova

Качествени, експедитивни и коректни - наистина страхотни!!!

Vesi Georgieva

Коректни и бързи изпълнение на поръчката за пореден път

Зорница Кънева

Изключително коректни, бързи и отзивчив! Благодаря Ви, че за пореден път, оправдахте очакванията ми!

Наджие Терзи

Благодаря за коректната и бърза доставка!!!!!Перфектни сте!!!

Мая Замова

Благодаря ви! Страхотни са календарите, а изпълнението светкавично!!!!!

Ivelina Dimitrova Geneva

Благодаря за перфектно изпълнение на подаръка, с който ще зарадвам любимия човек на 14-ти февруари. Поздравявам ви за перфектния сайт и онлайн магазин - подредени, подробни и лесни за поръчки от клиентите, за прецизната работа и светкавичната доставка.
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  Готовия фототапет вие  получавате на ленти с максимална ширина по 1.26м., което го прави изключително лесен за монтаж. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява Фототапет природа 2?

Тапетът Природа 2 е перфектно допълнение за вашия дневен простор, хол или кухня. Той изобразява живописна горичка, преливащо езеро и нежни лебеди, плаващи във водата. Цветовете в този пейзаж са доминирани от природни нюанси на зелено и кафяво, допълнени със свежи нюанси на синьо.

Фототапетът създава усещане за спокойствие и хармония, привличайки погледа си с естествената красота на природата. Зелените тонове отразяват живота и обновяващата енергия на горите, като създават усещане за свежест и приносят усещане за живост и природно изобилие във вашето пространство. Кафявите нюанси добавят топлина и уют, докато синьото придава атмосфера на спокойствие и свежест.

Този фототапет е идеален избор, ако търсите начин да добавите естествена красота и релаксираща аура в своя дом. Присъствието на горичката, езерото и лебедите създава усещане за природна присътност и може да ви пренесе в спокойно убежище, докато се наслаждавате на вашето ежедневие или готвите в кухнята. Освен това, изображението на пейзажа ще добави измерение и интерес към визуалния аспект на вашия интериор.

Фототапетът, който ви представям, е прекрасен начин да обогатите визуалния облик на вашия дом и да създадете атмосфера на спокойствие и хармония, вдъхновена от природата.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този фототапет е подходящ за всяка всекидневна, хол или кухня. Пейзажът с горичка, езеро и лебеди в езерото създава усещане за спокойствие и хармония, което е идеално за зоните в дома, където искате да се отпуснете и релаксирате. Фототапетът може да бъде използван като централна точка в дневната, хола или кухнята, съчетан със съответната мебелура и декорации, за да се създаде уютна и приятна обстановка. Неговите природни цветове в зелено, кафяво и синьо ще придадат освежаваща и естествена аура в пространството. Пекрасна идея за тапет за хол, с която да внесете красотата на природата у дома.
 

Цена:
35 00 лв