Тапет с природен пейзаж - Река, поляна и горичка с летящи птици | Фото Тапети

Фототапет пролетен пейзаж

Флис - Канаваца
Продуктов код wall877061
Колекция Art Gift Decor
5.00
778

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 6 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Рая Русинова

Благодарим за чудесните календари!

Атанас Илиев

Уникални са. Силно препоръчвам

Краси Стоянова

Препоръчвам с две ръце ❤️

Gabriela Berberova

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим! -

Ani

Страхотни сааа❤

Umereto Fatkata Salini

Много съм доволна Прекрасни са изделията ви Благодаря

Вяра Станева

Благодаря! Прекрасни са календарите!

Slavena Todorova-Ivanova

Изключителни продукти! Лоялни търговци! Препоръчвам на всеки!

Yuleto Petrova

Изключително доволна от поръчката ми.

Radi Dimitrova

Mn sa hubavi kalendarite, blagodarq za podaracite
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапетът Пролетен пейзаж?

Тапетът, който описвате, представлява прекрасен пейзаж, който ще внесе спокойствие и природна красота във всяка стая на вашия дом. На него можем да видим река, което дава усещане за течение и живот, като се прелива през зелени поляни и малка горичка. Във висината на небето, летят бели птици, които придават усещане за свобода и лекота.

Допълнителен акцент в тапета е мостът, който преминава над реката. Той допринася за визуалната привлекателност на сцената и подчертава хармонията между природата и човешката дейност.

Цветовата гама на тапета съчетава зелено, кафяво и синьо. Зелените тонове отразяват живота и обновяването, докато кафявите и сините нюанси придават усещане за стабилност и спокойствие. Тези цветове са подходящи за всекидневна, хол, спалня или трапезария, тъй като създават уютна и релаксираща атмосфера.

Тапетът с пейзаж е перфектен избор за всеки, който търси природна красота и желае да пренесе този усещане във вътрешното пространство на своя дом. Неговото присъствие ще осигури вълшебна и хармонична обстановка, която ще бъде наслаждение за окото и душата.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Ако търсите нещо, което да привлича вниманието на гостите, тапетът с пейзаж ще бъде отличен избор за хола. Той ще създаде приятна атмосфера и ще добави нотка на природата към вашия дом. Като тапет за всекидневна ще създаде уютна и релаксираща атмосфера. Можете да го поставите на основната стена или да го използвате като фокусен акцент в стаята. Заради своите спокойни цветове и образи на природа, тапетът е подходящ за спалнята. Той ще помогне за създаване на релаксиращо и уютно място, което е идеално за почивка и релаксация.

Цена:
35 00 лв