Фототапет Снежни тропици

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10271242
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 7 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Фати Амзова

Благодаря за невероятните чашки с снимки ????

Г. Костадинова

Препоръчвам ! За пореден път поръчах от Вас и отново всичко е на ниво! Отново оправдахте очакванията ми и затвърдихте доверието , което имам във Вас за изработката на всичко , което съм поръчала до момента! Благодаря Ви! ❤

Пламена

Изключителна бързина и страхотно качество!

Марияна Топалска

За четвърта поредна година благодаря за календарите и чашата! Страхотни сте, продължавайте все така!

Slava Karaivanova

Календарите са страхотни, за пореден път се убедих!

Maria Kostadinova

Отлично изпълнение на поръчката, красиви календари и джобни календарчета, позициониране на изпратените от мен снимки спрямо избрания модел календар. Бързо изпълнение и доставка. Със сигурност ще поръчам отново, препоръчвам и на други хора да го направят! Успехи и занапред!

Ralica Vasileva

прекрасни календари с високо качество и страхотни бодита за въниците

Galya Ivanova

Коректни! Добро отношение и бърза доставка! Препоръчвам!

Лилия Скримова

Поръчвала съм бебешко боди, а сега и детски календари, много съм доволна и от двете! Коректни, бързи и отзивчиви. Препоръчвам Ви и определено бих поръчала от Вас отново!

Яница Арабаджиева

Страхотни професионалисти! Благодарим ви за уникалните календари! Най-добрите сте... :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Снежни тропици?

Фототапетът със снежни тропици, който можете да откриете на art-gift.net, представлява една вълшебна сцена, която ще донесе усещане за спокойствие и екзотика във вашето пространство. Тапетът е идеален за хол, офис или дневна, където желаете да създадете уютна атмосфера, изпълнена със свежест и природна красота.

Основната тема на този тапет е гора от палми. Образите на палмовите дървета са изобразени в бяло и светло синьо, което придава на цялата сцена нежност и лекота. Белият цвят на палмовите корони създава впечатление за сняг, докато светло синьото и сивото отразяват спокойствието на ледения пейзаж.

Фототапетът създава впечатление за съчетание между екзотичните тропически гори и зимата, като същевременно съхранива уникалния им блясък и изтънченост. Той представлява синтез на природни елементи, които обикновено не се срещат заедно, което го прави интересен и вълнуващ.

Снежните тропици на този арт фототапет са подходящи както за създаване на усещане за свежест и прохлада в горещите летни месеци, така и за добавяне на мистериозност и приказно настроение през зимния сезон. Всяко пътуване през въображението ще ви отведе в тази уникална гора, където палмите и снегът се срещат, образувайки хармонична и вдъхновяваща картинка.

Избирайки този фототапет, ще създадете неповторимо пространство, което ще предизвика усещане за приключение и успокоение в същото време. Неговата красота и екзотика ще привличат вниманието на всеки, който влезе в стаята, като ще създаде атмосфера на спокойствие и хармония.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този фототапет със снежни тропици е подходящ за различни интериорни пространства. Той ще създаде уютна атмосфера в хола, придавайки му екзотично усещане. В офиса тапетът ще добави спокойствие и вдъхновение на работното място. В дневната той ще се превърне в централен акцент, създавайки привлекателна и релаксираща обстановка. Независимо къде го поставите, този фототапет ще превърне пространството ви в уникално и приятно място, изпълнено с естествена красота и хармония.

Цена:
38 00 лв